Inlägg från: ÄlvStoft |Visa alla inlägg
  • ÄlvStoft

    Bf augusti 2022

    Jag hänger gärna med, plussade idag, V. 4(3+4).

    Jag har än så länge inga symtom, förutom kanske lite extra migränkänningar. :D

  • ÄlvStoft
    isoldelively skrev 2021-11-25 06:29:49 följande:

    Grattis! :) Kul att du hänger på! Är det första barnet eller har du fler?


    Jag har en dotter på snart 2,5 år så de blir ungefär 3 år och 1 månad emellan. Du hade också fler sedan innan? :)

    Jag hade både en jobbig graviditet och tid efter förlossning så jag hoppas denna blir lättare men då jag redan haft en del blödningar så misstänkte jag att jag kanske har samma igen. :)
  • ÄlvStoft

    Jag kan skapa en ?BF Augusti 2022? grupp på Facebook om fler är intresserade.

    Där man kan stötta och följa varandra :)

  • ÄlvStoft
    isoldelively skrev 2021-11-26 06:45:55 följande:

    Blev så glad nu på morgonen när jag fick detta på digitala, 13 dagar efter ägglossning (gravid i vecka 3+6) <3 Haft många missfall innan och att se digitala öka denna gång gör att jag kan pusta ut lite.

    Någon annan som fortsatt testa efter plus? Har så svårt att fatta att jag faktiskt är gravid.


    Jag fortsätter i och med att jag haft 3-4 blödningar, igår fick jag 1-2 veckor så får se om jag testar igen om en vecka eller hur jag långt jag klarar av att vänta. :)
  • ÄlvStoft
    isoldelively skrev 2021-11-26 17:37:37 följande:

    Vad jobbigt med blödningar, hade du det i din förra graviditet med? Vet man vad det berodde på?


    Ja, jag blödde hela graviditeten och även efter förlossningen så de bara forsade, kunde stå uppemot 30 minuter i duschen innan de börja avta.

    När jag va gravid så misstänkte de allt ifrån att de kunde vara moderkakan, sköra slemhinnor, de såg någon skiljevägg och allt möjligt. I v. 25-26 var de beredd på att ge kortisonsprutor för att bebis skulle utvecklas snabbare och göra kejsarsnitt.

    På operation efter förlossningen så hittade de rester och fick bort allt men jag blödde en massa.

    Efter operationen så fortsatte jag att blöda. De forsade och jag hade en massa klumpar osv. Och de slutade med att runt 9 läkare var inkopplade, de syntes fortfarande rester kvar, de var beredda att operera två gånger till men de kom överens att avvakta lite för då börja dom misstänka att jag hade ett blodkärl som blödde som inte ska blöda.

    Så egentlige har jag inte fått någon förklaring till något och det gör mig orolig att allt ska upprepas, jag vill ha revansch men kommer nog bli väldigt besviken om jag måste gå igenom allt igen. Men viktigast är ju att jag får gå en hel graviditet med ett friskt barn.
  • ÄlvStoft
    snøflinga skrev 2021-11-26 22:54:09 följande:

    Hej! Plussade imorse, men vågar inte tro det riktigt. Ska ta digitalt imorgon. Jag har väldigt oregelbunden mens så lite osäker på bf men verkar vara runt 8/8 :)

    Har ett barn på 4 sen innan.

    Är gärna med i hemlig FB grupp :)


    Det finns en FB grupp med sommarbebisar och de är gör juni, juli och augusti men jag funderar att skapa en för endast Augusti, då blir det inte lika många veckor emellan. :)
  • ÄlvStoft
    snøflinga skrev 2021-11-26 22:54:09 följande:

    Hej! Plussade imorse, men vågar inte tro det riktigt. Ska ta digitalt imorgon. Jag har väldigt oregelbunden mens så lite osäker på bf men verkar vara runt 8/8 :)

    Har ett barn på 4 sen innan.

    Är gärna med i hemlig FB grupp :)


    Och stort grattis! :D
  • ÄlvStoft
    snøflinga skrev 2021-11-27 09:39:06 följande:

    Ja okej, ja man vill nog ha en för bara augusti tror jag, det blir väldigt stora skillnader annars i utvecklingsfaser osv. Förra barnet var med beräknat i augusti, var med i en sommargrupp som blev alldeles för stor och så brett eftersom alla var på så olika nivåer i graviditeten så gick ur den till slut haha.


    Ja, precis. Känner lite samma just nu, haha.

    Men jag har skapat en grupp nu som man bara kan bli inbjuden till, så de som vill vara med kan skicka ett meddelande här så blir man inbjuden. :)
  • ÄlvStoft
    Granit91 skrev 2021-11-27 09:53:01 följande:

    Går gärna med ????


    madde90 skrev 2021-11-27 10:12:41 följande:

    Är gruppen helt hemlig? Så ingen kan se att man går med mm? Vill absolut inte att någon ska veta om detta då jag vet att vissa i min omkrets absolut inte tycker om detta


    Gruppen är privat och dold för alla som inte är med i den. :)
  • ÄlvStoft

    Alla som vill vara med i gruppen kan väl skicka ett meddelande, jag vet inte om jag kan bjuda in via en länk eller om man måste bli vän och sedan bjuda in. :)

Svar på tråden Bf augusti 2022