Inlägg från: Nathaliextnf |Visa alla inlägg
  • Nathaliextnf

    Bf augusti 2022

    Hoppar in här! Plussade i förrgår och detta kommer då bli mitt sjunde barn. Hade ett MA i oktober. Så vågar inte ta ut glädjen för mycket än. Jag är 36 år och mina stora kids är 9mån, 2 år, 10 år, 12 år, 15 år och 17 år. Alla födda på årets 5 första månader. Så detta känns såå märkligt :)

    Tino, 30/7 - andra barnet

    Emjol, 5/8 - Första barnet

    Isoldelively 5/8 - Femte barnet

    Älvstoft 5/8 - Andra barnet

    Ellie9301 6/8 - Första barnet

    Milhist 8/8 - Första barnet

    Lövsångerska1991 9/8 - Första barnet

    Semlan3 10/8 - Tredje barnet

    Maymom 12/8 - andra barnet

    Nomina 12/8 - första barnet

    Messo 13/8 - Tredje barnet (sambons första)

    KLN, 16/8 -andra barnet

    Nilla6, 17/8- Fjärde barnet

    laurajane, 17/8 - andra barnet

    Jenek18 20/8 - första barnet

    JustLikeHoney, 21/8 - tredje barnet

    Jelumima, 22/8 - tredje barnet

    Solveigingeborg, 23/8 - andra barnet

    Ladyballistic 28/8 - andra barnet

    Nathaliextnf 29/8 - sjunde barnet

    Helni 30/8 tredje barnet

  • Nathaliextnf
    Emmaaaaa skrev 2021-12-27 13:34:15 följande:

    Efter en vecka full av oro och ångest över eventuellt missfall, så fick jag idag se ett tickande hjärta på ultraljudet! Var helt inställd på att det var kört men det var det tydligen inte. Känns helt sjukt, men fantastiskt så klart! <3


    Åhh vad härligt <3 Så skönt att få se det tickande hjärtat!
  • Nathaliextnf

    Igår fick jag 3+ på veckoindikatorn, kändes så bra. Och nu när jag gick på toa kom rosa blandad flytning så är det kanske ett missfall på g? Känner mig så tom och ledsen.. Jag tror jag är i v5+4.. Har aldrig blödigt förut i någon graviditet utan att det slutat mf. Har inte haft sex men burit tungt idag.

  • Nathaliextnf
    Lövsångerska1991 skrev 2022-01-02 00:41:58 följande:

    Skickar en kram <3 Man är mer lättblödande som gravid så det behöver verkligen inte innebära missfall. Tydligen kan en nysning t.ex orsaka lättare blödning.


    Tack för din omtanke <3 vet men efter några missfall och ett MA för 2 månader sen sätter det sig på psyket :( Det har inte kommit något mer, så hoppas bara att det var för att jag hade burit massor.. och så har jag ju faktiskt nyst ordentligt i ett par dagar ;)

    Längtar tills den 19 Jan då får jag äntligen göra ul <3
  • Nathaliextnf

    Nu i helgen hade jag min tredje blödning med färskt blod och trodde att det var missfall. Men så slutade det blöda.. så jag bestämde mig för att ta mig till gynakuten för att kolla. Jag sky hög puls innan och under gynundersökning, men så säger läkaren att hon kunde se en hinnsäck, gulekropp och ett liiitet foster med tickade hjärta <3 så sjukt lättande!

    Har aldrig med mina tidigare graviditeter blödit så här utan att det slutat i missfall. Så jag blev sjukt förvånad att det faktiskt fanns något där. Jag har haft extrem växtvärk denna gång och hon misstänkte uvi så odling skickades. Känner mig så lycklig och nu idag är jag i v8(7+0)

  • Nathaliextnf
    isoldelively skrev 2022-01-11 09:58:10 följande:

    Vilken lättnad att lilla bönan mådde bra där inne <3 Har du fått lämna några hcg-prov mellan blödningarna där de ser att det ökar som det ska? Har blött i flera av mina graviditeter, färskt blod och rikligare än en mens men det har gått bra, har då även fått lämna blodprov för att kolla hcg första tiden.


    Nej och när jag var på Huddinge gynakut i söndags tog dom bara vanligt gravtest och sen ett stick i fingret. Frågade även min bm förra veckan om jag kunde kolla de där men hon sa att dom inte gjorde såna prover??! Super konstigt tycker jag.

    Detta är första gången jag blöder så mycket och har inte ens vågat ha sex ;) haha men det känns som om det kommer vid ansträngning.

    Tack för att du delar med om hur det varit för dig <3
  • Nathaliextnf
    laurajane skrev 2022-01-15 21:49:17 följande:

    Är KUB-ultraljudet ett vanligt ultraljud eller ett vaginalt?


    Det är ett vanligt:)
  • Nathaliextnf

    Längesen jag skrev något men läser varje dag  
    Jag har äntligen haft inskrivning hos Bm och fått tid till Kub den 21/2 kommer då vara i v12+6 
    är så nervös för dåliga siffror, sista barnet hade 1:280 och vi fick göra ett moderkaksprov som visade att allt var bra. Men nu är jag nästan ett år äldre(snart 37)och rädd för att det ska vara knas. Har ju fått 6 st friska barn. 


    vad anser ni vara dåliga siffror? 

  • Nathaliextnf

    Längesen jag skrev något men läser varje dag  
    Jag har äntligen haft inskrivning hos Bm och fått tid till Kub den 21/2 kommer då vara i v12+6 
    är så nervös för dåliga siffror, sista barnet hade 1:280 och vi fick göra ett moderkaksprov som visade att allt var bra. Men nu är jag nästan ett år äldre(snart 37)och rädd för att det ska vara knas. Har ju fått 6 st friska barn. 


    vad anser ni vara dåliga siffror? 

  • Nathaliextnf
    Grynette skrev 2022-02-09 04:17:09 följande:
    Förstår det..med första barnet gjorde jag inte kub(var 24 år och pluggade så hade inte "tid" för att noja mig varken över det ena eller det andra haha,var typ helt oinsatt och det var ändå skönt på något sätt)..med de senaste 2 har jag gjort KUB och minns att jag blev lite orolig och konfunderad över att få typ 1 på 12500 med ett av barnen minns inte vem i ordningen vilket känns befängt nu i efterhand.. 

    Men det är ju 1:200 som föranleder NIPT test och det är ju endast en riskanalys så av dom så hittar de ngt avvikande hos en liten del av dessa..det finns ju de som fått 1:2 men som fått ett friskt barn..

    Jag var också rädd inför KUB eftersom jag har 3 friska barn sedan innan och tänkte att man tackochlov haft "tur" och att det kanske är nu man få dåliga nyheter men det gick tackochlov bra...

    Jag är en "GAD" människa så bara lite under får mig att bli orolig...jag tänker så länge nackspalten ser bra ut så brukar det vara lugnt..

    Du är ju inte jättegammal så ett år hit eller dit ska nog inte spela någon roll..det kommer säkert gå jättebra:)
    Tack för ditt svar
    precis! Jag var knappt 26 när jag fått nr 4. Och nu med mina små grabbar var jag 33, 35 och nu snart 37. Tycker det är super med kuben men det känns som om graviditeten hålls på paus till resultatet har kommit. Eller så tänker man mer på vad som kan gå fel ;) haha 
    Men jag ska tänka som du med nackspalten och bara chilla ner mig lite  
    mina barn brukar jävlas med mig och säga att jag snart är 40 så ibland tänker jag att jag faktiskt är äldre än vad jag är. Så tack för att du inte tycker att jag är jätte gammal :)
Svar på tråden Bf augusti 2022