• Anonym (Onekl­igen)
    Wed 24 Nov 2021 21:43
    10031 visningar
    81 svar
    -5 +3
    81
    10031

    Killar - Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår.

    När en tjej frågar om hur man mår så är det bästa att absolut säga att allt är bra / ok för när är en tjej frågar så gör de inte för att de faktiskt undrar över hur man mår, utan det är endast något som man säger. 


    Hänt flera gånger då man sagt att man inte mår så bra eller att man är trött och sunkig så avtar deras intresse helt och hållet.


    Vad ni än gör, spela teater och var macho så får ni åtminstone ligga sedan därefter när ni har utvecklat er relation något så kanske ni kan bli mer ärliga men under inga omständigheter u dejtingfaser så ska ni vara ärliga.


    Detta kommer få mycket kritik men kvinnor kan man ärligt inte lyssna på, det är dubbelhykleri av kvinnor som säger att de vill ha någon som är ärlig och snäll, sure kan finnas 10% av hela andelen som kanske genuint känner så men innerst inne handlar allt om vad man KAN leverera och om det ger minsta huvudvärk eller bekymmer så blir man ointressant.


    Svenska feminister och dylikt som skriker vi är lika och män borde vara snällare och mer i kontakt med deras känsloliv och ärliga... killar ärligt lyssna inte på detta pladder det är bara ett sken av PK kulturen vi lever i. Vi behöver teater masken i dejtingfaserna så är det bara, sen när relationen utvecklats så kan ni bemöta er själva och er partner mer ärligt men om ni är ute efter ligg så kan jag bara ge er rådet att var er själva så länge det utstrålar makt, energi, positivitet för personen så går det. 


    Innan feminazi's som kommer och säger "nej nej lyssna icke, det är ett hemskt råd till alla män" - Killar ärligt, lyssna inte på detta. Praktik och verklighet är inget kvinnor förstår sig på när man är som man, det kanske är omedvetet hos dessa men ta det från någon som sett vart det är. Hur negativt detta än låter så kan det bara vara positivt så länge ni spelar spelet rätt, lycka till.

  • Svar på tråden Killar - Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår.
  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Wed 24 Nov 2021 21:44
    #1

    Borde ha lagt rubrik som "Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår under dejting" men men

  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Wed 24 Nov 2021 22:37
    #7
    Anonym (Gäller alla.) skrev 2021-11-24 22:14:54 följande:

    Det är väl samma för män, åtminstone jag vill inte inleda något med en kvinna som inte mår bra.


    Fast när jag säger "mår inte bra" så menar jag lite mer av den grad "Ah har inte så mycket energi, lite less på vädret" inte att man är i en depressive episod.
  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Wed 24 Nov 2021 22:58
    #9
    Tukt skrev 2021-11-24 22:47:05 följande:

    Det hela utgår väl i från  om alla kvinnor man pratar med, också ska ska ha "intresse" av en. En tanke är ju att man kan prata med kvinnor utan att den intentionen alltid måste finnas.


    Orelevant till tråden. Du verkar missa vad som står i texten, Dejt - Intresse - Visar missnöje med hur vädret är, låg energi -> Dimiss av tjejens/kvinnan sida.
  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Wed 24 Nov 2021 23:22
    #11
    Anonym (A) skrev 2021-11-24 23:19:19 följande:

    Då kan du säga det istället. Ingen är tankeläsare.


    Även om jag tycker trådens ämne är BS...


    Är du tjej? I så fall förstår jag att du inte kan se detta.

  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Thu 25 Nov 2021 00:39
    #13
    Anonym (A) skrev 2021-11-24 23:36:05 följande:

    Kvinna. 


    Tack för att du klargjorde det Oskyldig Flört
  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Sat 27 Nov 2021 14:47
    #56
    Anonym (Fia) skrev 2021-11-25 17:11:03 följande:
    Det finns många kvinnor om inte kan få sex. Det finns många män som mår dåligt som kan få det. Man kan inte generalisera som du gör utan att gå in på varför. Det vore bra om du kunde hålla mer än en tanke i huvudet samtidigt.

    Du verkar missa det han säger. 


    Att man ser något som är så överrepresenterat i samhället t.ex män vs kvinnor i olika aspekter vad det nu är, sedan kommer någon som du och tar bort ljuset från ämnet och säger "ah men där finns också problem!" (Hur hör det hit?)


    Lite som att, ah här mår vi dåligt sen kommer någon tok och säger "men tänk på alla fattiga i Afrika". Liksom snacka om att diskutera något i bad faith om det enda man gör är att skena bort från ämnet som man försöker belysa.

  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Sat 27 Nov 2021 15:20
    #58
    Anonym (Z) skrev 2021-11-26 18:04:04 följande:
    TS skriver endast om kvinnor i sin trådstart. Hade han syftat på människor i allmänhet hade han skrivit det.

    TS låter bitter och gnällig i sin trådstart, samt uttrycker misogyni. Att påpeka det är inte att spekulera kring vem någon är som person.

    Att anta att TS baserar det han skriver på egna erfarenheter av kvinnor han dejtat, är för övrigt väldigt rimligt. Han skriver ju t.o.m. själv i trådstarten att han har varit med om det han skriver om. Då är det inte så konstigt att jag antar att han har blivit sårad av kvinnor som har gett honom nobben när han har berättat att han mår dåligt (eller han har åtminstone tolkat det så).

    Min fråga till TS var högst relevant och hade absolut med det han skrev att göra. Om man inte tycker att det är ok när kvinnor uttrycker mansförakt, så ska man inte uttrycka sig nedsättande om kvinnor heller. Men jag kan ju konstatera att du verkar tycka att det förra är helt förkastligt, medan det senare är helt ok.

    Det känns som att du slänger ut ordet "misogyni" lite hur du vill. 


    Jag känner mer att detta inlägg var till män då jag känner väldigt starkt att det är korrekt. Jag tycker inte att kvinnor är sämre för det, det är bara hur spelet är uppgjort. Att spela teater är väldigt mycket enklare och då behöver jag inte investera i så mycket känslor, är nästan lite glad att jag kommit i underfund med detta fenomen, dvs om man visar lite känslor eller inte kan vara på toppen humör så faller man bort så enkelt då kvinnor generellt har en större pool av partners att välja bland. När du nämner att jag generaliserar så är det absolut något jag gör och det gör jag utav en anledning. Precis så som vi vet att män är överpresenterade i olika saker, därav generaliserar man. 


    Var i mina inlägg tycker du att jag talar ner om kvinnor? Jag älskar kvinnor men tycker att man behöver ge en uppsyn att det finns skillnader generellt. Precis så som man vet att män och kvinnor har olika intressen och prioriterar olika saker i livet. Män och kvinnor är olika och jag anser att samhället idag har gått en aning för långt där man säger att vi är lika i allt vilket är absurt. I mitt antagande så är detta en av de saker som män tror att ska vara ett okej uppförande vilket det bevisligen inte är (egen erfarenhet)


    Att visa sig som svag är inget som är riktigt bra, speciellt inte heller om man är i dejtingfaser. 


    Angående att man inte ska gnälla och sura håller jag helt med om men då tycker jag inte heller att kvinnor ska gnälla i någon ände av tiden sedan för att man inte visat eller varit 'tillräckligt' ärlig. 


    Mitt inlägg var mer för att säga till män att det finns ett enkelt spel om man går efter just spelet/teatern i dejtingfaserna.


    Som jag nämnde tidigare så tror jag att detta går längre och ökar chansen till en relation för en kille/man då det är lite så det är... man behöver lura in kvinnor i en tro om att allt är perfekt och bäst och inga problem, sedan därefter när man väl inne i en relation så kommer sprickorna synas och då får man ta det då för då löper inte risken på samma sätt.


    Älskar att ha sex med brudar... om det inte gick så hade jag mått ännu sämre än vad jag gör för tillfället. Jag kan vara ärlig om att mitt humör är inte på topp just nu och det har gått i någojn period nu, mitt inlägg är troligtvis en grad överdriven men generellt tror jag faktiskt på att män behöver spela mer teater för att få kvinnan han vill ha. Som sagt så finns det en sjuklig stor pool av män som en kvinna har att välja bland till skillnad från män som i princip behöver kriga mycket mer (generellt till skillnad från kvinnor) än kvinnor. Detta är något som borde vara helt klart i allas ögon, men kommer man få höra exempel på strawman argument så som "nä män kan också ha lätt" (vilket gör att man skenar iväg från den verkliga skalan/statistiken) vilket jag känner att feminister behöver göra (varför vet jag inte)

  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Sat 27 Nov 2021 15:33
    #59
    KimLinnefeldt skrev 2021-11-27 15:05:12 följande:

    Feminism betyder enligt Wikipedia "en samling rörelser och ideologier vars målsättning är att kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter som män".

    Alla kvinnor är följaktligen inte feminister, och även män kan kalla sig feminister. Men det verkar som om TS (och du) syftar på en särskild sorts feminism, som ni ogillar. Du skriver om "feminister och deras ideologi", vilket blir lite konstigt eftersom det finns många sorters feminism.

    Men om man som TS kopplar ihop feminism med nazism så tyder det enligt min mening på att han är arg och bitter över något som har med kvinnor att göra. Det vore mer givande för honom att vända blicken inåt, fundera över sina egna känslor och handlingar istället för att rikta sitt missnöje utåt.


    Förstår inte varför du tar upp vad wikipedia säger om feminism om du ändå ska säga att det finns en annan sorts feminism enligt mig och någon annan, om du ärligt tror att feminism idag endast är angående att kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter som män så är du inte riktigt med i svängarna. Feminism har tagit en sjuklig väg enligt mig och finns många fler som anser att feminism idag är något helt annat än samma rättigheter. 


    Generellt när man säger feminism eller att man är feminist så det jag tänker direkt på är hur sjukligt samhället har blivit. Jag har helt seriöst sett lärare som har historia och varje gång man pratar om "vems fel" det är för att något har hänt i historian så påpekar denne lärare direkt att det är männens fel... gick så långt att efter ett tag fick man höra "Ja, och vilkas fel är detta då?" varav alla brudar i klassen svarar "Männens!". 


    Detta var ett av de mest starkaste inslag av att feminism idag är något helt sjukt. Tycker att de som bara värnar om lika rättigheter och möjligheter borde mynta ett nytt ord eller bara ha ordet 'jämlikhetssträvare'. Dessutom indikerar ordet på det kvinnliga/feminina (vilket också feminister blir helt arga över när man tar upp det)

  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Sun 28 Nov 2021 08:33
    #62
    Anonym (Honan) skrev 2021-11-27 17:45:07 följande:

    I de allra flesta fall så är det hur man säger saker och ting. Därför är det viktigt att man är medveten om hur andra människor reagerar på olika sätt att uttrycka sig. Dels för att inte göra situationer eller samtal mer obekväma än de behöver vara men det har även att göra med vilken typ av respons man vill ha. 

    Detta kräver att är självmedveten både när man talar och hur man använder sitt kroppsspråk. Har man ett visst syfte eller mål med en konversion så är det extra viktigt att man tänker efter innan hur man ska uttrycka på bästa sätt sig för att nå det målet. Samma gäller om du vill framställa dig på ett visst sätt. 

    Ibland är det bäst med en vit lögn vid ett tillfälle för att få fördelar senare. 

    Säg att du har haft en skitvecka, du kanske är trött, besviken av någon anledning mm. Om dejten frågar hur dagen har varit så är det inte särskilt smart att öppna dammluckan och låta allt välla ut och säga: Jag är så trött och less, den här veckan har varit jobbig och jag mår skit. Istället kan man säga: Den här veckan har varit riktigt jobbig så jag känner mig lite sliten, så det är tur att jag hade vår dejt att se fram emot eller något i den stilen. Fråga dig själv: Vad skulle du få för bild av din dejt om hen öppnade dammluckan efter en fråga du själv ställt mest av artighet? Är det viktigt för fortsatt dejting med denna person att jag säger precis hur jag mår just nu? Eller är det viktigare att det blir en trevlig dejt och förhoppningsvis fler dejter? 

    Att svara helt ärlig på frågan hur man mår det gör man när man har den typen av relation att frågan är uppriktig och beror på ett avvikande beteende eller efter någon typ av jobbig händelse. 

    Tänker man till innan man talar så kan till och med kritik sluta med ett glatt humör. Kommunikation på rätt sätt kan man komma väldigt långt med i väldigt många olika situationer och den börjar alltid med att du tänker ut vad som är ditt mål och vad du vill. Ibland får man svälja sin stolthet eller andra känslor för att få det man vill. Det viktiga är målet.


    Instämmer med allt det du säger, men det jag vill lyfta fram är den omedvetna delen där kvinnor pron:ar efter svagheter och minsta tecken på något som är tråkigt så är det tillräckligt för dejten att säga hejdå. 


     

  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Sun 28 Nov 2021 23:07
    #72
    -1
    Anonym (Honan) skrev 2021-11-28 11:47:03 följande:
    Precis! Det är inte svagheter som är problemet utan hur svagheterna påverkar beteendet. Svagheter är inte ett problem om personen kan hantera svagheterna på ett bra och rationellt sätt.

    Så du säger på fullaste allvar att svagheter inte spelar någon roll? Lägg av tramset. Vare sig det är att man är handikappad eller att man inte är så rolig som man trodde att en person är så värderar människor det olika.


    Att kvinnor har en lista på ca 100 punkter om hur en man ska vara vet vi alla att ni har vare sig det är medvetet eller icke. Självfallet har det att göra med hur mycket alternativ ni har i den så kallande mans-poolen.


    Att säga något annat är helt verklighetsfrånvänt men tyvärr händer det rätt ofta och en av orsakerna varför det är bra att slå emot detta när man hör det. 


    Precis sånt här man inte ska lyssna på om man är ung kille.


    Kan hålla med om att hur man hanterar problem är en faktor som man värderar men om du kan konstatera att det kan vara bra att se hur en person hanterar svagheter så säger du själv att det är en svaghet så fort man inte kan göra det och det är avtändande för tjejer precis vad jag säger (Så fort man inte gör sig till en mystik, charmerande kille så försvinner attraktionen), kan det vara för att man är så tråkig som man låter? Ja det kan vara det, men kan det vara ett överdrivande av kvinnor, ja det tycker jag och det är inte så konstigt i och med hur utvecklingen har gått. Kvinnor har ett smörgåsbord att välja bland och därav sorterar ut människor baserat på vad de värderar och det är inte svårt att se hur kvinnor värderar idag. Det är bevisligen för mig själv den mask jag ger till kvinnor som de dras till, sedan sitter man i förhållande och man väljer att ta av masken bit för bit så accepterar man det man har under.


    Ska jag ljuga för mig själv och tänka nej det är inte så när det har bevisats för mig flertal gånger, speciellt om jag skulle vara ute efter bara någon kk. Det som funkar går man ju efter. 


    Tycker att alla ska våga lyssna på vad som funkar för dem och detta är en generalisering som jag gör men som absolut är en faktor som är jättestor precis som skillnader mellan män och kvinnor har en stor skillnad. 

  • Anonym (Onekl­igen) Trådstartaren
    Mon 29 Nov 2021 18:38
    #76
    Anonym (Honan) skrev 2021-11-29 13:06:04 följande:
    -text-

    Du bemöter inte det jag skriver.


    Dessutom kör du strawman samt hyperboler, vilket jag också nämnde i mitt föregående inlägg att många har tendens att göra. 


    "alla kvinnor är inte så", "Det är inte bara kvinnor som har krav" etc. 


    Nåväl, angående dina iakttagelser på hur män skiljer sig åt har jag inget emot men det är inte riktigt det som jag tog upp, du väljer att balansera vågen men jag är inte ute efter det försöket utan tar mer upp det jag sett som man och det jag väljer att föra vidare. Att det finns faktorer och anledningar till att det är så är självklart. 


    När du säger att män ska sätta krav, är du medveten om hur stor skillnaderna faktiskt är på dejting-scenen? Män har som sagt inte alls lika stora val. Kvinnorna har det ultimata valet, kvinnan väljer mannen uppvaktar och försöker bli vald, vi kan inte sätta krav så som ni gör i milslånga listor. Lite som ordspråket går "Kvinnor gifter sig uppåt medan män gifter sig neråt", igen självfallet är det inte endast så det är men generellt och absolut mest av gångerna är det så.


    När du säger att du vill veta var du har din man förmodar jag att det handlar mer om en långvarig relation du tänker ha med personen medans jag gav mitt råd kring 'mask och teater' för mer tillfälliga sådana men även att det ger en större chans till något mer.


    Om du behandlar dina dejter som en transaktion som du endast ska utvärdera baserat på dina krav som du säger, så måste ju mycket av intuitionen försvinna samt faktiskt det roliga med att få en god överraskning om vem personen är, dessutom tror jag inte att man kan riktigt få klart för sig vem en person är via ord / cv. Men om man dejtar längre så blir det enklare att filtrera bort personer för man tror/misstänker att det finns en problematik som funnits tidigare och det kanske är helt korrekt men fortfarande att man slår ut valet för ju minsta lilla är något jag tycker har blivit en överdrift. 


    För övrigt, inte något illa menat men du låter väldigt strategisk i dina val och ditt sätt att vara som person enligt din egen beskrivning, för att släppa loss antar jag att du har gjort sämre val likväl vad du beskrev om illa val vid män tidigare så antar jag att det finns någon dragelse till någon som du kanske inte kan riktigt styra som du vill?


    Som jag nämnde tror jag vi behöver jobba lite från en annan ände än vad ni kvinnor gör och beteendet visar att jag har rätt (enligt mina egna iakttagelser och bekräftelser), sen att det är så är ju vad som är illa då i mitt anseende har det gått för långt någonstans därav mitt råd till killar och män i mitt första inlägg. 


     

Svar på tråden Killar - Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår.