• Tor 25 nov 2021 19:39
  28136 visningar
  216 svar
  Inlägg från Anfield12 Visa alla inlägg
  216
  28136

  Hjärtekrossad av min dejt som nu vill vara vän. Hur ska jag bete mig mot henne nu?

  Men nu fattar jag inte? Hon säger att alla andra hon dejtat dragit när hon vill vara vän och du tycker du klarat någon sorts test? Varför samlar hon på nya ?vänner? hon dejtat/legat med? En 35-år gammal kvinna ska väl ha nog med kompisar utan att behöva skarva in ?vänskap? med ett gäng misslyckade dejter/ligg, tänker jag. Det låter jättekonstigt i mina öron.

  Jag tycker nog du ska dra dig ur det där, skit i henne. Hela världen är full av folk du kan vara vän med, utan att du ska behöva vara lite småolyckligt kär i dem.

 • Tor 25 nov 2021 23:22
  #71
  +1
  Anonym (Nedstämd romantiker) skrev 2021-11-25 19:45:06 följande:

  Ja hon har i princip inga manliga vänner, men har dejtat en del män, och säger att får de inget sex efter vänskapsetiketten så drar de. Jag vet, det låter skumt... Hon kanske har svårt för att få vänner? Jag känner henne inte så väl ärligt talat.

  Jag vet... Men antar att kärlekskänslor hindrar mig just nu.


  Jag är ingen expert på att vara kompis med gamla ligg men det känns väl rätt rimligt att om man är ute efter sex/förhållande/att dejta så drar man om någon vill vara ?bara? vänner. Jag tänker att de flesta vuxna har ett gäng fasta vänner och när de dejtar är de ute efter att dejta, liksom?
Svar på tråden Hjärtekrossad av min dejt som nu vill vara vän. Hur ska jag bete mig mot henne nu?
Logga in
Bli medlem