• Tinkerbell73

    Hjärtekrossad av min dejt som nu vill vara vän. Hur ska jag bete mig mot henne nu?

    Anonym (Nedstämd romantiker) skrev 2021-11-26 01:04:46 följande:
    Hon sa att vi kan fortsätta träffas IRL som vänner. Laga mat ihop och gå på konstmuseum t ex. Ska jag tacka nej till det tycker du?
    Hon vill att du ska vara hennes back-up, som ställer upp när inga intressantare killar finns att tillgå. Inte alls ovanligt att tjejer kör med "vi kan väl vara vänner" av den anledningen, sedan ska du umgås när det passar. Jag vet av erfarenhet, jag och tjejkompisarna gjorde så också när vi var yngre.

    Säg "tack, men nej tack - jag har vänner", sedan slutar du ge respons. Är inte otänkbart att hennes intresse då växer och hon börjar ge halva löften om att ni kanske kan träffas och eventuellt bli kära ändå, gå inte på den lätta. Så fort du ger med dig kommer du bli den ointressanta kompisen igen. 

    Det är så enkelt, att har hon tappat intresset efter endast 4 dejtar - då har hon inte intresset. Så leta vidare!
  • Tinkerbell73
    Anonym (Nedstämd romantiker) skrev 2021-11-26 16:01:58 följande:
    Ok jag tycker bara det är svårt att säga att jag inte vill vara vän. Men det kanske är det effektivaste. Eller om jag bara är tyst och seg på att svara? Vad tror du om det? Då kommer nog mina känslor svalna med tiden.
    Dina känslor svalnar betydligt snabbare om du tar kommando och bestämmer att du går vidare. Spela spel lönar väl inte sig, ryck plåstret!
Svar på tråden Hjärtekrossad av min dejt som nu vill vara vän. Hur ska jag bete mig mot henne nu?