Inlägg från: Anonym (Bäst före) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bäst före)

    Vid vilken ålder började du känna dig ful/fulare?

    Medelåldern verkar vara en stor kris för många då utseendet falnar drastiskt, fast jag kan tycka att vissa blir mer attraktiva då och som äldre.  Ofta var dessa inte särskilt snygga som unga men växer till sig.

    Fanns det någon tid/ålder du började känna dig fulare än du gjort tidigare. När åldrandet blivit så tydligt att det påverkade din syn på ditt utseende?

    Är du kvinna eller man?

  • Svar på tråden Vid vilken ålder började du känna dig ful/fulare?
  • Anonym (Bäst före)
    Anonym (Fia) skrev 2021-11-25 17:34:46 följande:

    Jag är 47 år (kvinna) och känner mig inte alls fulare. Jag ser rätt ung ut så jag tror att jag snarare blivit snyggare (relativt sett) då många av mina jämnåriga har mer rynkor än jag.


    Vad positivt att höra. Jag vände mig dock till människor som känner sig fulare av att åldras för att få reda på hur "före och efter" skiljer sig.

    Ni som känner er snygga är ju bara att Gratulera:)

    Du får återkomma till tråden när du inte längre känner dig snygg, Förhoppningsvis sker det aldrig!
  • Anonym (Bäst före)
    Anonym (B) skrev 2021-11-25 17:34:53 följande:

    Alltså fattar inte ni som startar dessa trådar. Det skapar bara ångest. Det lär komma många som skriver låga åldrar och då kommer folk i den åldern bli stressade och få ångest. Sluta. Gå i terapi istället för att sprida utseende ångest .


    FL är alltså ett diskussionsforum för olika ämnen som upplevs som jobbiga att hantera och att man vill ha andras råd i olika frågor.
    Kan inte se hur det ska skapa ångest i en människa som mår bra och inte lider av detta. Ämnet har dessutom debatterats flitigt i media senaste dagarna där kända kvinnor berättar öppet om sin åldersångest. Även på Malou von Sivers.

    Ett mycket välkommet ämne, att det äntligen kommer ut istället för att alla går och lider i tysthet.
  • Anonym (Bäst före)
    Anonym (Kvinna37) skrev 2021-11-26 23:57:01 följande:

    Finns det ingen här som satsar tid och pengar på att hålla sig ung? Det finns ju snygga kvinnor runt 50 tex JLO. Hon är visserligen rik men det krävs inte några miljoner för att se ut om hon med rätt kunskap och intresse och en viss budget som man kan avsätta.


    Håller inte med. Det krävs en hel del pengar för att hålla sig snygg och det blir betydligt dyrare desto äldre man blir. Det krävs kraftfullare krämer, kvalitetskläder som sitter bra på kroppen när man inte längre är snygg i sig själv.
    Håret på kvinnor blir också tunnare och torrare och kräver svindyra kvalitetsprodukter och regelbundna besök hos frisörerna, numera är en gigantisk kostnad på några tusenlappar per gång.

    Ofta krävs det skönhetsingrepp för att hålla en viss nivå på åldrandet så man står ut och ser okej ut. För vissa går det snabbt utför runt klimakteriet när huden blir tunn och slapp med diverse håligheter som kan behöva fyllas ut.

    Visst om du är stark nog att åldras naturligt och nöjer dig med lite billigare kläder och skor,  nån fuktkräm från apoteket och vågar välkomna det grå håret och möta gravitationens ofrånkomliga förfall, så GRATTIS! Då är du nog unik och väldigt modig och obrydd om omvärldens kritiska syn på åldrande, särskilt kvinnors..
Svar på tråden Vid vilken ålder började du känna dig ful/fulare?