• Anonym (Anonym)

    Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?

    Omröstning för män.

    Vid vilken ålder tycker du att kvinnor (rent generellt) är som mest attraktiva när det kommer till utseendet?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?
  • Limpo

    Kvinnor i alla åldrar har sin skönhet. Inte bara utseende som räknas personlighet och sätt lika mycket.

  • Gävleman51

    Tycker oftast det är 30-35åriga kvinnor jag tycker är sexigast, men såklart är det både yngre och äldre som är väldigt attraktiva också. Själv är jag en 51åring ????

  • Anonym (Nööee)
    Anonym (Haha) skrev 2021-11-25 19:30:18 följande:
    Du blev uppenbart provocerad av min kommentar. Så provocerad att du till och med tryckte på tummen ner.
    Jag har inte tryckt tummen ner och jag är inte provocerad. Det är nämligen väldigt rättvist när det gäller åldrandet. Ingen kommer undan. (bortsett från stackarna som dör unga).
  • Anonym (Anonym)
    OneOf skrev 2021-11-25 19:30:39 följande:

    Helt ärligt denna går inte att svara på. Kan hitta en kvinna i alla dessa ålderspann som skulle vara ruskigt attraktiv. Så hur ska man svara då


    Rösta som du brukar tycka rent generellt. Går det inte så rösta inte då.
  • Anonym (Anonym)
    Limpo skrev 2021-11-25 19:32:12 följande:

    Kvinnor i alla åldrar har sin skönhet. Inte bara utseende som räknas personlighet och sätt lika mycket.


    Men nu handlar ju denna tråd om enbart utseende.
  • Anonym (25-30)
    Anonym (Nööee) skrev 2021-11-25 19:06:06 följande:
    Ha ha. Men så bra. För detsamma gäller för kvinnor. Äldre män måste förstå att yngre män är snyggare.
    Anonym (Nööee) skrev 2021-11-25 19:28:40 följande:
    Kränkt? Varför skulle jag känna mig kränkt av fakta? 

    Det är faktiskt lite...inte kränkande, men sorgligt att man anses som mindre attraktiv för att man är gammal. Så jag hade nog kunnat smyga in i motsvarande tråd för kvinnor och lagt en röst på gamla svettiga, halvfeta gubbar med flintskallighet som mest attraktiva :D

    Så jag klandrar inte om det nu är någon äldre kvinna som smygröstat för att jävlas. Är man gammal och gubbsjuk själv så är det lätt att förstå det där :)
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Haha) skrev 2021-11-25 18:57:48 följande:

    Nu kommer det givetvis dyka upp äldre kvinnor som röstar för att det ska se ut som att män föredrar gamlingar. Finns ingen normal man som tänder mest på 50-55 åringar.


    Nu är jag kvinna och har inte röstat. Men det finns en delmängd av de manliga könet som föredrar och attraheras av kvinnor i ungefär samma ålder. Om det är livserfarenheten som väger in vet jag dock inte. Är man 50-55 år är det inte alls omöjligt att tända på kvinnor i samma ålder.
  • Anonym (Man 40)

    Generellt tycker jag att de flesta tjejer (som tar hand om sin kropp) är finast runt 22-25 åldern men givetvis finns det äldre som är väldigt snygga och det finns många äldre som är snyggare än många under 25. Det handlar ju om att ta hand om sin kropp också, annars hjälper ju inte åldern något.
    Jag kommer nog alltid att tycka att en vältränad 40+ kvinna som tar hand om sin kropp och vårdar sin hud kommer vara vackrare än en på 22 år som har 20 kg övervikt och ansiktet fullt med piercingar.

    Har dock väldigt svårt att se mig själv i en relation med någon yngre än 28 och helst skulle jag nog träffa någon runt 30-32. Det är ju ändå mycket mer än bara fysisk skönhet som behövs för att någon ska vara intressant att ha ett förhållande med.

  • Anonym (Nervöse Niklas)

    Jag vet inte vad jag ska rösta på. Tänk om jag röstar på kvinnor i 20 årsåldern. Då kränker jag säkert någon. Det är känsligt med åldern här på Familjeliv.se.

  • Anonym (25-30)
    Anonym (Nervöse Niklas) skrev 2021-11-25 21:04:10 följande:

    Jag vet inte vad jag ska rösta på. Tänk om jag röstar på kvinnor i 20 årsåldern. Då kränker jag säkert någon. Det är känsligt med åldern här på Familjeliv.se.


    Ah. Du tänker så? Vill du öka dina liggchanser med hjälp av ditt svarsalternativ så tror jag att rösta på ålderskategorin 35-40 funkar bäst. Välja äldre än så förstår man att du fiskar efter att öka dina liggchanser men 35-40 utan att exkludera äldre eller yngre är lagom neutralt och dessutom trovärdigt.
Svar på tråden Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?