• Anonym (RockF­)
    Thu 25 Nov 2021 23:14
    4248 visningar
    12 svar
    12
    4248

    Är min kollega attraherad av mig?

    Stheno skrev 2021-11-25 20:40:13 följande:

    Jag är inte ute efter moralpoliser, jag vet att detta är svinigt och att jag har tveksam moral i det här fallet. För att göra en lång historia kort. Har arbetat på min nuvarande arbetsplats i knappt ett år. Har en ofrivillig attraktion till en kollega, trots att jag är gift. Min kollega är också gift, men jag inbillar mig att mina känslor är besvarade. När vi lämnas ensamma försöker vi småprata men det finns ständigt en tryckande stämning mellan oss, vi har svårt att se varandra i ögonen. Vet dock inte om det beror på endast mina känslor.

    På en aw blev vi båda väldigt fulla och vi satt länge och höll varandra i handen och smekte varandras lår under bordet. När vi sedan sågs på arbetet nästkommande vardag tog jag upp det som hänt med en lite skämtsam ton, han markerade genom att säga att han är gift och han skulle inte riskera sitt äktenskap (vilket inte jag heller vill göra, men den här känslan äter upp mig). Trots detta vill han gärna vara i min närhet, hjälpa mig med diverse tekniska prylar, vi kan stå nära varandra och stirra på kopiatorn när den kopierar, snuddar vid varandra men sedan är det som att han kommer på sig själv och håller mer distans till mig. Jag antar att jag vill veta om det här bara är i mitt huvud och jag inbillar mig eller om det här kanske är tufft för honom också, han är svår att läsa av och NEJ jag kan inte fråga rätt ut med tanke på att han var tydlig med sitt äktenskap. Men varför fortsätter detta? Och hur ska jag göra för att stå ut i den här situationen?

    Känner mig just nu som förtrollad.


    Tycker att du tar och utvärderar ditt befintliga förhållande. Är du nöjd och ser en framtid för en lång tid framåt med din partner, eller är det ett ok förhållande som du är i av bekvämlighet?

    Är det det sistnämnda så tycker jag att du utforskar din kollega, på din beskrivning så verkar han helt klart intresserad. Livet är för kort för att gå runt och vara halvnöjd.
Svar på tråden Är min kollega attraherad av mig?