Inlägg från: Inward |Visa alla inlägg
  • Inward

    Flytta utomlands. Funderingar.

    Hej.

    När jag blev färdig med min utbildning så började jag söka efter jobb. Nu efter ett bra tag har jag kanske fått jobb erbjudande utomlands, Österrike b.la.

    Ett land som jag tycker skulle vara spännande. Även bra start på karriären.

    Mina vänner/syskon/far/nuvarande kollegor tycker att jag ska ta jobbet om jag får det och satsa något år för att få erfarenhet och eventuellt få en bra start på karriären samt att få uppleva att bo i Österrike ett tag och passa på att jobba med det jag utbildat mig till och inte något annat.

    De har väl också rätt i att om jag någon gång skulle vilja flytta utomlands en period så är det nu jag har chansen och att jag lär ångra mig om jag inte testar, innan man träffar tjej och kanske skaffar barn för sen är det nog kört.

    Min mor är dock totalt förkrossad. Vilket äter upp mig inombords och bromsar mig totalt.

    Själv tänkte jag inte så långt. Kände att jag behövde komma in i branschen och sökte i de länder som verkar intressanta för att öka möjligheterna att få ett jobb så snabbt som möjligt och minska risken för att hamna på ett låg betalt jobb och hamna utanför branschen för länge.

    Vet inte själv vad jag vill längre. Blev kluven när jag såg morsans reaktion och nu känns det inte alls lika roligt och lätt längre.

    Det kanske är andra här som har flyttat en period utomlands och jobbat endel som kan dela med sig lite tankar och hur det gick?

Svar på tråden Flytta utomlands. Funderingar.