• Fri 17 Dec 2021 08:24
    2299 visningar
    12 svar
    12
    2299

    Landstingsfinansierad vs privat IVF

    TheSwedishKiwi skrev 2021-12-04 18:01:39 följande:

    Jättetråkigt att läsa att du haft så dålig erfarenhet! Jag har endast gått genom landsting och valde Sophiahemmet i Stockholm. De har verkligen varit fantastiska och förklarat allt i detalj och med glatt humör. När jag haft frågor så svarar de så gärna på dem och jag kunde ringa i princip så ofta jag ville om jag var orolig. Vid återföring av embryo så har de varje gång sagt att det ser jättebra ut.

    Nu är jag gravid i v12 efter tredje återföringen och hoppas det håller hela vägen, och jag rekommenderar verkligen Sophiahemmet till de som bor i region Stockholm. Jag tror att man kan ha otur att hamna hos en klinik som har sämre servicekänsla, så det är nog väldigt viktigt att undersöka och läsa recensioner innan man väljer klinik om man har möjlighet till det!


    Vi går via landstinget också till Sophiahemmet och håller med allt ovan till 100%. Allt från första informationssamtal, till diverse frågor till vägen till sköterskan som tog hand om mig vid ägguttaget samt alla läkare. Jag har känt mig omhändertagen, sedd, väl informerad hela tiden! Alltid vänliga, positiva och "icke-stresseade". Fick se embryot på skärm när det sattes in, erbjuden att ta bild på det mm.

    Nu har jag inget att jämföra med, så det enda negativa med SH var att vi fick vänta 12 veckor från inskrivning (dvs när vi ringde efter remissen blev godkänd vilket i sig tog 11 veckor!) tills första behandlingen påbörjades. 
Svar på tråden Landstingsfinansierad vs privat IVF