Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Min sambo vill inte använda leksaker i vårt sexliv

    Om du tänker på hushållet så är det ju snarare där felet sitter. Fokusera på honom och vad ni gör, hur det känns istället. Hur kul är det att ligga med nån som tydligen inte ens tycker att det är så pass intressant att hon klarar av att hålla tankarna i styr utan tänker på hushållet eller andra tråkigheter....?

    Acceptera att han inte vill ha leksaker, där är det punkt. Du får använda sånt när du är ensam istället.

  • Anonym (S)
    Zorrorro skrev 2021-12-05 18:02:54 följande:
    Frågan är ju varför han inte vill att hon ska avända leksaker. Många kvinnor har väldigt svårt att få någon som helst njutning utan. Att då neka är ju helt sjukt. Hon vill ju anväda för att kunna njuta, om en man skulle behöva penisring eller liknande för att hålla kvar ståndet/upphetsningen så skulle det vara samma sak. Varför vill man inte att partnern ska njuta? Röd flagga tänker jag.
    Jag skulle inte kalla det röd flagg bara så där, men det verkar som att han kanske känner sig hotad i sin manlighet? Lite svag så, kan man säga. Jag tycker fortfarande man ska respektera ett nej, men man undrar ju varför. Jag ser inga problem med att hon använder vad hon vill när hon onanerar för det har han inte med att göra men så länge han säger nej till leksaker under sex så har man inget val där, annat än att försöka gå till botten med varför. Men ett dåligt självförtroende är en skuta som man inte vänder i första taget.
Svar på tråden Min sambo vill inte använda leksaker i vårt sexliv