• Lama21

    Klagtråd - Ingen graviditet 2021 heller...

    Trodde verkligen att jag skulle vara gravid den här gången. Hade inte samma pms som jag annars alltid har men lik förbannat är det negativt på stickan den här gången också. Förra julen var jag helt förstörd över att det inte hade blivit något men nu tänkte jag att det skulle vara annorlunda för det kändes annorlunda i kroppen och såg framför mig att nästa jul har vi en liten knodd. Men så sitter jag här ett år senare och känner mig misslyckad. Igen. Nu ska jag bara invänta den här mensen och nästa så får jag iallafall börja med letrozol...

  • Lama21
    strelitzia skrev 2021-12-28 11:23:40 följande:

    Det där är det värsta, när ens känningar skiljer sig så mycket åt från de vanliga men ändå resulterar i samma besvikelse. 

    Känner så väl igen mig, tills i sommar, då har vi lyckats, tills nästa jul osv. "om jag blir gravid denna månaden så kommer den i x månad" en månad som flyttas fram varenda gång och tillslut blir ett nytt år.  

    Min äl denna månaden var beräknad till imorgon, men jag misstänker att den var redan i tor/fre, dagar då jag och min sambo inte var tillsammans... Men de betyder att jag också kan börja med letrozol snart, alltid något! 


    Brukar försöka tona ner förhoppningarna för att inte besvikelsen ska bli så stor, men den har gången var det så mycket som stämde. Vi fick besked på barnlöshetsutreningen att det såg bra ut, bara att jag inte alltid verkar ha ägglossning. När vi var där gjorde dom ultraljud på äggstockarna som visade att jag hade ägglossning på G, bekräftades nån dag senare med ägglossningstest. Och utebliven pms på det. Även om en del av mig inte vågade tro så trodde en större del av mig att det faktiskt hade gått den här gången. Hann börja tänka att jag skulle överraska sambon när han kom hem från sina föräldrar i en annan stad. Men nej, så börjar allt om igen.
Svar på tråden Klagtråd - Ingen graviditet 2021 heller...