Inlägg från: evelinagra1 |Visa alla inlägg
  • evelinagra1

    BIM Januari 2022

    Det tär på psyket detta.. nu har vi försökt ett år, har dock redan börjat med fertilitetsutredning så hoppas att svaren kommer därifrån snart

    3/1 Pepsin

    5/1 Fyrklöverns (sjunde försöket, första barnet)

    7/1 Ellobi

    8/1 Kiiwii

    10/1 evelinagra1 (12e försöket första barnet)

  • evelinagra1

    Jag är på Cykel dag 7 idag och jag tycker att jag redan börjar få ägglossningssymtom? Dock inte så mycket fertilt sekret som jag brukar ha och inte riktigt samma konsistens, vad kan detta vara?? Brukar få ägglossning på cd 16 annars?

  • evelinagra1
    Holy93 skrev 2021-12-20 23:00:05 följande:

    Jag har också stickningar några dagar innan ägglossning (6 dagar innan nu) från den sidan som ägget släpper, känner du samma? Sedan vid ägglossning får jag smärtor (till exempel vid samlag) vid samma sida. Så var det sist för mig och då plussade jag två veckor efter :)

    Vid första barnet tog det sig för första försöket, hade ont vid ägglossning och hoppas att det känns och blir samma nu, så man vet hur kroppen fungerar haha


    Ja jag har haft lite som molande värk typ, nu är det bättre faktiskt men det kommer och går
  • evelinagra1

    Är det något här som har testat apiforce (bidrottninggele) jag har gjort det denna månaden och är på äl+11 nu och har redan mycket äl-flytningar och det drar otroligt mycket i mina äggstockar, om det är någon som testat apiforce hur reagerade eran kropp på det?

  • evelinagra1

    Hej på er, jag använder mig av natural cycles för första gången och jag började tempa precis efter att jag hade äl troligtvis då det var först då jag fick hem det. Men har någon lust att kolla på graf? Ser det ?normalt? ut? Har ingen koll på hur detta funkar än haha.. kommer min temp bli lägre om mensen är på gång?

  • evelinagra1
    Anile skrev 2022-01-03 14:45:05 följande:

    Hej,

    När tempen blir lägre så kommer mensen strax därpå.

    Jag bifogar en bild på en av mina cykler.

    Där syns det när mensen kom.

    Ställ gärna frågor om det är något du lurar på. Jag har dock inställt på att undvika graviditet ???? Jag har inte bytt och jag pallar inte sätta mig in i andra läget.

    Troligtvis har du inte haft ägglossning än, men det beror på vilken temp du brukar ha innan och efter ägglossning. Jag har ganska låg temp som du kan se på min kurva.


    Jag fick positivt äl test 24/12 och började tempa 29/12 så därför har ägglossningen inte kommit med på denna månaden tror jag. Om man skulle vara gravid så fortsätter tempen vara hög då eller?
  • evelinagra1
    Anile skrev 2022-01-03 18:39:05 följande:

    Precis, det stämmer. :)

    Tyvärr räcker inte ett positivt ägglossningstest för att bekräfta ägglossning. Ett positivt ägglossningstest är endast kroppens (hjärnans) sett att säga till äggstockarna att släppa ett ägg. Det är tyvärr inte alltid äggstockarna släpper ett ägg fastän högt LH. Utan det är temperaturhöjningen som bekräftar att ägglossning skett.

    Jag har ju gjort några vändor med NC och det tar tid innan appen lär sig din cykel :)

    Hoppas på att du hade ägglossning för då borde det vara BiM snart :)


    Nej det har jag förstått att det inte räcker med ägglossningstest för att veta säkert menade mer att nc inte bekräftat äl för att jag inte har tempot såpass länge :)
  • evelinagra1
    bethrest skrev 2022-01-07 11:58:46 följande:

    Åh så tråkigt <3 jag ser att ni försökt ett tag, så jag skulle säga: sök hjälp! Gör en utredning och ta det därifrån.

    Vi gjorde en utredning i maj 2021 vilket var otroligt skönt att få svar på massa frågor.


    Vi har gjort utredning och fick de sista provsvaren igår och allt ser bra ut..
  • evelinagra1
    bethrest skrev 2022-01-07 12:42:04 följande:

    Exakt likadant var det för oss. Så jobbigt då man såklart är glad att allt är bra, men ledsen för att man inte vet vad man ska göra åt saken.

    Till oss sa läkarna att försöka ett år till innan vi påbörjar IVF, men det är såklart individuellt beroende på hur gammal man är osv.

    Det kommer bli er tur, men jag vet att resan dit kan vara ett riktigt helvete <3


    Ja okej! Jag har skrivit till min läkare för att kolla hur vi går vidare nu men inte fått något svar än. Ja det kan verkligen vara ett helvete.. och ännu jobbigare blir det när flera runt om än blir gravid.. om en månad är min vän beräknad och det känns så jäkla jobbigt för att under tiden hon har gått en hel graviditet så har vi liksom inte ens lyckats bli gravida.. är såklart glad för hennes skull men det är också otroligt tufft
Svar på tråden BIM Januari 2022