• Clina38

    BIM Januari 2022

    Hej jag hoppar in här! Denna månad blir vårt tredje försök med ägglossningstester. Fick min mens igår med stor besvikelse? men nu tar vi nya tag och tänker positivt :)

    2/1 Rilakkuma (andra försöket efter MF, andra barnet)

    3/1 Pepsin

    5/1 Fyrklöverns (sjunde försöket, första barnet)

    8/1 Ellobi

    8/1 Kiiwii

    10/1 evelinagra1 (12e försöket första barnet)

    10/1 Holy93 (andra försöket, andra barnet)

    11/1 LillaGry (sjätte försöket, andra barnet)

    25/1 Sophiee92 (fjärde försöket, första barnet)

    13/1 Clina38 (tredje försök, första barnet)

  • Clina38

    Idag testade jag men två olika ägglossningstester båda digitala från clearblue men ena visar 4 mest fertila dagar och den andra 2 mest fertila dagar. Använde först den avancerade (4 mest fertila dagar) och tyckte det va konstigt att den blinkade idag igen vilket är den 4de dagen i rad så jag valde att ta den andra och testa med också, men den visade nu smiley och sträcket är riktigt starkt. Tycker det är konstigt att ena blinkar med smiley och andra visar endast smiley. Någon som vet om det finns någon förklaring till det här?

  • Clina38

    Glöm det jag skrev, tog ett till nu som visar smiley utan att den blinkar så måste varit fel på den första jag tog. :)

  • Clina38
    Rilakkuma skrev 2021-12-29 11:12:58 följande:

    Förstår hur du menar, förra månaden kände jag mig jättegravid men det var jag tydligen inte, haha. Man vill ju kunna leva någorlunda normalt för att undvika att bli besatt av tanken på att bli gravid.

    Jag kunde inte hålla mig från att testa med ett testa-tidigt idag, mina bröst var så spända och svullna både igårkväll och imorse. ÄL+8 och BIM på söndag, tror jag ser ett streck? Men det känns för tidigt!


    Wow jag ser också ett streck, va roligt!! Vågar nog ändå säga grattis :)
  • Clina38

    Hej, är just nu på bim -6. Har väldigt svårt att tolka min graf på NC. Fick positiva ägglossningstester cykeldag 17 och 18 och bekräftad äl CD 18. Men jag fick en rejäl tempdipp cykeldag 22 och 23, är detta normalt? Har redan ställt in min på att det är helt kört. I övrigt har jag väldigt ont i brösten men det har jag alltid efter äl och mer flytningar än vanligt, men det behöver ju såklart inte betyda någonting. Infogar en bild på grafen.

    Hur skulle ni tolka detta?

  • Clina38
    LJM91 skrev 2022-01-08 11:48:19 följande:

    Tempkurvan är lite svår att tolka, men bara utifrån att titta på den skulle jag gissa på att du ägglossade på dag 23 snarare än 18. Man kan ju få positiva ägglossningstest utan att ägget sedan släpper, gissar på att det kanske kan ha hänt dig. Men tycker det är lite konstigt att NC har bekräftat att ägglossningen var den 18e eftersom tempen inte höjdes särskilt mycket alls. Tempar du ungefär samma tid varje morgon?


    Har tänkt i liknande spår som du men har också blivit så förvirrad när NC har bekräftat min ägglossning. Just denna månad har jag varit lite slarvig med att tempa samma tid varje morgon då jag har somnat och vaknat senare än vanligt och även inte sovit ordentligt under två nätter, kan det beror på det då?

    Tack för hjälpen, då antar jag att det är rimligast att tolka det som att jag ägglossade dag 23.
  • Clina38
    Anile skrev 2022-01-08 15:30:49 följande:

    Där har du svaret varför NC har haft svårt att tolka dina temperaturer.

    Det kan också vara som så att du har haft ökad temp pga andra orsaker och därmed bekräftar NC ägglossningen där trots att den hände senare?


    Tack för svar!

    Så kan det absolut vara, det är nog pga sömnen och/eller att jag varit slarvig. Håller tummarna på att jag blir gravid denna månaden ändå, men chansen till det känns inte super stor om jag nu haft ägglossning 4 dagar efter vi hade sex senast.
  • Clina38

    En liten update. Jag har bim imorgon enligt NC. Har haft mensvärk/molvärk sedan igår som kommer och går? känns inte så hoppfullt med tanke på att jag alltid får det innan mens. Har även ömma bröst som jag också alltid har redan efter ägglossning så mina ?symptom? är precis som dom brukar vara innan mens. Men jag ska ta ett test imorgon bitti om inte min mens redan kommit.

  • Clina38
    Jordgubbstanten skrev 2022-01-13 15:14:29 följande:
    Wow grattis!!! Va roligt att så många plussar. Har du några symptom än?
  • Clina38
    Jordgubbstanten skrev 2022-01-13 15:35:47 följande:

    Inga symtom än skulle jag säga :) kanske lite molvärk.. Är ju förstås ganska orolig eftersom jag hade utomkvedshavandeskap senast jag lyckades bli gravid ;( hoppas denna graviditet är normal och att den vill hållas där inne :D


    Förstår att man känner sig extra orolig då. Hoppas verkligen på att graviditeten går bra för dig!! :)
  • Clina38

    Bim idag, negativt test och mensvärk, så ledsamt även om jag var något inställd på det eftersom jag hade sen ägglossning. Men det känns tungt.

    Det är bara att fortsätta försöka och hoppas på att det tar sig nästa gång :)

Svar på tråden BIM Januari 2022