• Fyrklöverns

    BIM Januari 2022

    Hej alla kämpar där ute!

    Nu när det värsta av deppigheten lagt sig tar vi nya tag och laddar för försök nr 7.

    Startar därmed den nya BIM-tråden, första för 2022.

    Önskar babylycka till oss alla <3

    BIM-lista januari

    5/1 Fyrklöverns (sjunde försöket, första barnet)

  • Svar på tråden BIM Januari 2022
  • Trullsan123
    Rilakkuma skrev 2022-01-09 13:29:06 följande:

    Det tror jag absolut. När jag fick positivt första gången förra cykeln var jag på ÄL+8 vilket är dag 24 för mig. Det beror ju på hur lång cykel man har och när ägget implanterades :)


    Jag kunde inte hålla mig igår så jag tog även ett digitalt senare mot kvällen. Kan inte riktigt förstå det tror jag.

  • Sophiee92

    Stort grattis till alla pluss och håller alla tummar jag kan får oss som ännu är kvar!

    Själv kom min ÄL 8 dagar tidigare än beräknat så tyvärr fick vi inte till någon optimal liggning dagarna inför :( känns så ledsamt när vi dessutom inte fick göra något försök förra månaden heller... Vi fick dock till det under ÄL-dagen (alltså dagen när ägglossning skedde enligt NC) och så dagen efter, men enligt NC så är man "sannolikt inte fertil" dagen efter ÄL så antar att jag bara kan räkna in själva ÄL-dagen som vårt enda tappra försök.

    Vad tror ni, finns den ändå en hyfsat bra chans att det blev något trots att vi missade dagarna innan? Man är ju som mest fertil ungefär 1-2 dagar innan ÄL om jag förstått det rätt? Men vill ju så innerligt ändå tro att vi har en bra chans att det blev något denna månad...

  • Blucky

    Stort stort grattis till alla plus! Finns det en uppdaterad lista med de som plussat? Håller tummarna för er andra som fortfarande väntar!

    Jag använde ägglossningtester för första gången den här månaden. Har testat med CB digitala som visar rund ring eller glad gubbe. Har testat med morgonurinen varje dag.

    I torsdags på CD 12 var testet positivt. Både dagen innan och dagen efter var det negativt. Jag är nu på CD 16 men har fortfarande inte sett någon temperaturhöjning med NC.

    Jag har regelbunden cykel på 25 dagar. Förra månaden kom temperaturhöjningen på CD 16 och ägglossningen estimerades av NC (utan ägglossningstester) till CD 14.

    Någon som varit med om liknande? Kan ägglossning ske mer än 48h efter positivt ägglossningstest? Eller tror ni ägglossningen helt kommer att utebli den här månaden?

  • Ellobi
    Rilakkuma skrev 2022-01-09 23:25:35 följande:

    Vad tråkigt att det inte tog sig, har ni försökt länge?


    Njaaa, allting är relativt antar jag. Det är 5:e försöket efter mitt mf i aug/sept. Men vikämpar på och hoppas att det är vår tur nästa månad .
  • Glittergatan

    Grattis till alla er dom blivit gravida! :)

    Jag har bim idag. Haft typ en känsla av ett "sug/drag" lågt ned i magen ända sedan ägglossning, känns även som att jag har lite träningsvärk i ryggslutet, jag tolkar dock detta som inbillning över att vilja känna något. Har ingen mensvärk och inga andra symtom. Tempkurvan är däremot fortsatt stadig och verkar inte vilja ge upp. Tänkte kanske testa imorgon, men har ingen känsla för att det ska vara positivt.

  • mewq
    SigneSE skrev 2022-01-10 07:39:35 följande:

    När har du bim? <3

    Känns so? mensen kommer när som helst, bim idag, ska försöka ej deppa


    Mensen sägs komma på torsdag! Har väldigt regelbunden mens så vi får se:)
  • Caleido
    Butembobaby skrev 2022-01-10 06:46:56 följande:

    Här är bilden också :)


    Grattis!! Ser också två streck!

    När har du BIM? :)
Svar på tråden BIM Januari 2022