Inlägg från: Anonym0810 |Visa alla inlägg
 • Anonym0810

  Ruvare December/Januari

  Hej hej!

 • Anonym0810

  Hej hej!

  Tänkte hoppa in här, hoppas det går bra. Håller tummarna för er alla! Själv är jag på RD4 efter en FET av blastocyst. Fick inatt två små rosa fläckar i trosskydde. Kan det vara nid? Är sååå nervös har fem missfall i rad bakom mig. Men den här gången måste det vara min tur:) 

 • Anonym0810

  Hej! 


  Tack snälla för ditt svar! Jag tar lutinus ja. Men brukar inte bli irriterad av de. Men kanske är det de eller en liten nidis. Jag tog ett test nu, jag vet att det är på tooook för tidigt men kan inte hålla mig. Jag fick ett sååååå svagt streck. Bara ber till högre makter att det verkligen tagit sig och att bebis vill stanna! Hoppas hoppas.

 • Anonym0810

  Tycks inte kunna svara på inläggen som ni skriver så jag säger grattis till alla er som plussat och det får bra för och beklagar till er som fått tråkiga besked. 


  Jag hittar inte det någon skrev till mig här i forumet, ber därför om ursäkt att jag inte svarat. 


  Jag minns en fråga. Ang missfall. Mitt första var i vecka 6-7 efter färsk återföring. Sen 2 vid vecka 4 med frysta. Sen mirakulöst mellan ggr så blev vi gravida självmant. Har inte hänt på mååååånga år. Så de två slutade också i v 4. Kliniken menade att det kunde klassa som biokemiska missfall. Oavsett hur de än vill kalla de så gör det sååå ont. Känns som att det är nått fel därinne? :( Nu är jag rätt säker på att det 6:e missfallet på gång. Jag var så lycklig när jag såg ett svagt svagt streck i onsdags och igår (kunde inte hålla mig) så blev det starkare och sen idag, som alla andra gångerna så är stickan lika svag som i onsdags igen. Jag orkar inte detta mentalt vill bara att det ska lyckas!! Min klinik sa, det är ju väldigt ovanligt att man lyckas varje gång så vi vet inte varför det inte tar sig helt. Har bara en till kvar i frysen nu. Min sista chans:( Är det någon som har likadant. Har ni fått testa nått ?annat? för att graviditeten ska ?fastna? andra hormoner, vad som?

 • Anonym0810

  Hej Emma! Tusen tack för ditt svar! Det värmde och tack för tipsen. Ja, det där med överaktivt immunförsvar ska jag kika närmre på. För blodpropp är jag utredd för. 

  Hur går det för dig? 


  Tack igen! Kram

 • Anonym0810

  Hej Bilbo79!

  Tack så mycket för ditt svar! Jag kommer definitivt ta detta med min klinik om det inte tar sig denna gång. Får jag fråga hur gammal du är? Själv är jag av äldre modell och det har inte pratats så mycket om min ålder mer än när man kolla mitt AMH värde. Så det är intressant att höra vad andra kliniker säger. Men du behöver absolut inte berätta om varken ålder eller vad som sagts mer om ens ägg vid äldre åldrar, bara om du vill.

  Håller tummarna för dig!!!Hjärta

  En annan fråga, helt plötsligt avtog smärtan/ömmandet av mina bröst när jag vakna imorse?? Men jag tar Lutinus än. Idag ska min mens egentligen komma och tidigare cyklar så avtar alltid ömmandet på mensda. Men nu har strecket på stickan blivit tydligare?? Så jag förstår inte, avtar biverkningar från Lutinus efter en veckas användning?? Eller är det min kropp som tror den ska ha mens eller har graviditeten avstannat? Är det mågon som har erfarenhet av detta??
  Ta hand om er!!Hjärta

Svar på tråden Ruvare December/Januari