Inlägg från: Angelica444 |Visa alla inlägg
  • Angelica444

    Ruvare December/Januari

    Hej! 


    Jag kände att jag passar in i den här tråden. Gjorde FET i ostimulerad cykel den 14/1 och plussade på RD 7 och nu väntar jag på att ta ett nytt test på min riktiga testdag 1/2 :) Det är min första insättning och jag är såklart oerhört orolig men försöker att inte tänka på det hela tiden. Har knappt haft några symtom, lite illamående och idag började jag få molvärk. Lutinus tar jag 2 ggr/dagen och det är ju så äckligt när det kommer ut rester :P ska ta dom till v8 är nu i V5 (4+3). Vet någon om man kan få komma på ett tidigt VUL om man ber om det? 

  • Angelica444

    Tack!!! 


    Det är mitt första plus någonsin så det känns overkligt. Okej då hoppas jag att jag kan boka in ett ultraljud då, jag vill ju se att det verkligen är nåt där inne :) Sen har jag en hjärtformad livmoder och det ökar tydligen risken för missfall så jag kommer gå orolig hela graviditeten :/ fast det gör kanske all gravida. 

  • Angelica444
    Emma1b skrev 2022-01-21 15:00:06 följande:

    Min återföring var den 14/1 Glad

    Är det pga tidigare missfall du får ta blod hcg? Ååå skulle jag också vilja göra!


    Vi hade återföring samma dag Emma1b Skrattande 
  • Angelica444
    Emma1b skrev 2022-01-26 17:38:45 följande:

    Vad roligt Angelica! Men så konstigt hur mycket det skiljer mellan kliniker, jag har min testdag på fredag, 28e e väl det? 

    Min ivfklinik vill inte göra vul tidigare, så jag har bokat privat på annat håll en vecka tidigare. Förra gången sa de att måttet tydde på att det avstannat 4+4, så jag förstår inte det där att en del säger attman inte ser något alls före vecka 8? Att det inte är säkert att man ser hjärtslag förstår jag. 


    Ja jag har förstått att olika kliniker har olika lång testtid. Jag går i Uppsala på akademiska och här har dom 18 dagar efter återföring. 


    Vad kostar det att göra vul privat? 


    Jag ska fråga på tisdag när jag ringer akademiska och talar om testresultat om jag får göra tidigt vul hos dom. 

  • Angelica444
    Emma1b skrev 2022-01-26 22:17:14 följande:

    Åh är du också uppsalabo? Vad kul@ Jag går på Gynhälsan. Mitt förra privata VUL var på ekebugyn, men dit vill jag inte gå igen, läksren var en komplett idiot! Direkt efter att han berättat att det var ett missfall började han fråga ut mig om vad min behandling kostade, hur mycket extra jag skulle få betala för my insättning mm. Som om jag orkade tänja på det då!! Så nu har jag bokat tid på mamma mia istället.


    Jaså bor du också i Uppsala :D 
    okej tack för att du säger det, då ska jag inte gå till Ekeby. 
    jag var på min utredning på gynhälsan och gillade personalen där :) 
    Mamma Mia har jag inte hört talas om, säg till om dom är bra! :) 
  • Angelica444
    Gulgja skrev 2022-01-27 08:03:24 följande:

    Hallå. En till ruvare här. RD 1 med en fryst tredagar. Vet inte riktigt vad jag ska känna eller må haha allt känns så surrealistiskt. ligger i soffan just nu med mitt koffeinfria kaffe och känner mig så existensiel. Jätte märkligt. Jag har testdag 10/2 men kommer att testa tidigare Hihi. 


    hur tänker ni med allt kring livet? Lever ni som vanligt? Äter ni något speciellt? Raggsockor på? Varmt dricksvatten osv osv. 


    Kram <3


    Hej! 


    Tror nog att de flesta testar tidigare :P 

    Jag  lever på som vanligt men äter nyttigare och tar multivitaminer och omega 3 tillskott. Sen tänker jag också på kaffeintaget även om jag drack lite från början så försöker jag hålla nere antalet koppar/dag. 

  • Angelica444

    Igär hade jag bruna och rosa flytningar och en sån jobbig mensvärk och imorse blödde jag som en vanlig mens så förmodligen är det missfall :(
    Kontaktade kliniken och dom sa att jag skulle fortsätta med lutinus till på tisdag (min testdag) och kontakta dom med resultatet då. Så tråkigt att det kanske inte gick vägen den här gången men vi har 6 st blastisar i frysen så jag behöver inte börja om med sprutor än på ett tag iallafall :) 
    Håller tummarna för er andra som ruvar att det går bättre för er <3 

  • Angelica444
    Emma1b skrev 2022-01-29 21:56:34 följande:

    Hej!

    Hur går det för er? Angelica har du testat något mer? Jag är helt neurotisk, emellanåt mår jag väldigt illa och tycker det är asjobbigt, sen lättar det och då blir jsg orolig för det!! Blir bäldigt lätt ollamående i jil har jag märkt, och i morgon måste jag sotta i en bil 6.5h. Nåja, det löser sig. Får ta många pauser.

    Fick tid för vul 18 februari så nu är det en evigjeyslång väntan tills dess...


    Nej jag ska testa på tisdag men det finns inte mycket hopp kvar. Har haft mensliknande blödning sen i fredags morse som nu börjar avta men det har varit slemmigt blod så det måste varit missfall. Vill helst inte ta ett test för att jag vet att det kommer visa ?inte gravid? :( 
Svar på tråden Ruvare December/Januari