• Gulgja

  Ruvare December/Januari

  Hallå. En till ruvare här. RD 1 med en fryst tredagar. Vet inte riktigt vad jag ska känna eller må haha allt känns så surrealistiskt. ligger i soffan just nu med mitt koffeinfria kaffe och känner mig så existensiel. Jätte märkligt. Jag har testdag 10/2 men kommer att testa tidigare Hihi. 


  hur tänker ni med allt kring livet? Lever ni som vanligt? Äter ni något speciellt? Raggsockor på? Varmt dricksvatten osv osv. 


  Kram <3

 • Gulgja

  Hej hej! 


  RD4 här med fryst 3-dagars. Idag kom ångesten vällande över mig. Känner hur det inte funkat och inte tagit sig men vågar inte tänka högt för jag inte vill vara otacksam. Det är så mycket känslor. Har 0 symtom förutom ömma bröst. 


  Vill börja testa från imorgon men det är nog för tidigt. Vill lixom bara dra av plåstret. Jag är så glad att jag inte berättat för någon i min närhet förutom min Bästavän eftersom jag redan nu känner hur jobbigt det är att ens behöva säga till henne att det inte gick. Så mycket känslor och tankar. Börjar nog bli lite knäpp. 

 • Gulgja
  Anonym (Snöoväder) skrev 2022-01-30 18:55:40 följande:
  Då är du bara 1 dag före mig, har också ett tre dagars men färskt.
  Det borde fästa runt idag för dig kanske, spännande! Men förstår dig, att ruva är jobbigt!

  Berätta om dina symtom, om du har några. Och när har du tänkt att testa? 


  kram

 • Gulgja
  Islandinthesun skrev 2022-01-30 10:19:31 följande:

  Känner verkligen med er som fått dåliga besked i dagarna. Inte nog med att vi inte blivit föräldrar som vi önskat så ska hela processen kasta en mellan hopp och förtvivlan hela tiden. Men men, bara att bryta ihop och komma igen! Det är det enda vi kan göra!

  Jag har gått från att inte våga testa, inte ens på testdagen till att testa hela varje dag och jämföra sträck. Nu räknar jag ner dagarna till testdagen på onsdag 2/2. Det är nästa milstolpe.

  Testerna är tagna R5, 7, 8, 9, 10, 11 (idag). 


   


  Så fin stegring!! håller tummarna för dig och grattis <3 
  hur många dagar var ditt embryo?
 • Gulgja
  Kajo skrev 2022-02-01 07:14:40 följande:
  Jag testade min första nu på morgonen (RD5). Hade inte en tillstymmelse till sträck. Har du det på ditt test på rd5, svårt att se. Ser att där är ett svagt streck på rd7:)
  Testade även jag på morgonen (RD6) 3 dagars. Inte ens en skugga av ett sträck. Vet att det är tidigt? men man hade ändå hoppats 
 • Gulgja

  RD7 med fryst 3-dagars. Negativt idag igen med testa tidigt. Ska kanske inte kasta in handduken än men har NOLL symtom fortfarande förutom lite lite ömmande bröst. Tar predis, progynon och lutinus så det brösten ömmar väl på grund av det. 

  Kommer testa varje dag tills RD 11 som är på lördag. För då borde ett test plocka upp det. 

Svar på tråden Ruvare December/Januari