Inlägg från: blåblomster |Visa alla inlägg
  • blåblomster

    Ruvare December/Januari

    Islandinthesun skrev 2022-02-03 08:23:07 följande:

    Testdag igår och det blev positivt. Inte riktigt så starkt sträck som jag förväntat mig, så nu har oron kickat igång på riktigt.

    Hur gör man för att få ett HCG-blodprov? Är det MVC, Vårdcentralen? Vart vänder man sig? 


    Åh känner igen mig, då jag hade precis samma nu men vill försöka dämpa din oro. 


    Gjorde ett test i förrgår (RD13) som var så svagt positivt att det knappt gick att se. Igår var det tydligare, men fortfarande för ljust för att det skulle kännas bra, var jätteorolig.Testade både med CB early och ett annat superkänsligt test (10), så jag tyckte att det borde ge ordentliga utslag när jag var över BIM och på RD14. Fick göra blodprov igår och de var jättenöjda, hade HCG på 660. Så det visar sig inte alltid på testen så som man (jag) kanske skulle vilja. 

  • blåblomster
    Islandinthesun skrev 2022-02-03 13:51:16 följande:
    Åh, tack för ditt svar! Och stort grattis! Hjärta
    Tycker det är helt otroligt att man inte kan vara nöjd med det där pluset, utan då tycker man inte det är tillräckligt starkt. Ständig oro!

    Var gjorde du ditt blodprov? Via er klinik? MVC? 
    Tack! ?? Är ju såklart inte säkert än, men det är fint i alla fall att veta att jag kan bli gravid. Nu gäller det att hålla tummarna. Hoppas samma för dig, och förstår att du vill göra blodprov. Jag vet tyvärr inte hur det är i Sverige, bor utomlands och här gör man test på kliniken två veckor efter insättning om mensen inte kommit igång/inte kommit igång ordentligt. Känns spontant som nåt som kliniken borde göra, kanske du kan höra av dig där? Hoppas det går vägen! 
Svar på tråden Ruvare December/Januari