Inlägg från: BounceBambi |Visa alla inlägg
  • BounceBambi

    BF september 2022

    Hej!

    Jag plussade i måndags och försöker ta in att jag faktiskt är gravid. Det blir mitt första barn och jag och min sambo är så glada :)  Enligt sista mens borde min BF hamna någonstans runt 20 september. Har bokat tid hos barnmorska 8 februari, kanske känns det lite mer verkligt efter det. Har hittills inga symtom förutom lite ömma bröst, hur mår ni andra? 

  • BounceBambi
    Roligarepcos skrev 2022-01-13 08:14:31 följande:

    Hej! Jag har försökt bli gravid i över 2 år .. Igår fick jag ett positivt grav test (Har pcos) Har så svårt att ta in detta, och tog till och med ett till idag som var super tydligt. Vågar inte heller ringa BVC, haha. Har inte ens berättat det för pappan. Vi har två större barn innan 6 & 7 år som båda har ADHD och varit krävande på många sätt. Så nu är känslorna väldigt blandade. Trodde aldrig det skulle gå. Men nu är dagen här.


    Wow grattis till ditt plus förstår att det känns omtumlande! Kan tänka mig att det är svårt att ta in efter 2 års försök ändå häftigt att det äntligen hänt <3
  • BounceBambi

    Vad skönt att vi är flera utan symtom! Jag är bara v 4+0 idag och är min första graviditet. Känns nästan som man inbillar sig trots positivt digitalt test. Slipper gärna illamående men förstår också att det säkert kan komma lite längre fram.

  • BounceBambi
    Hejsan91hejsan skrev 2022-03-19 08:40:39 följande:

    Ni som är gravida för första gången, har er mage börjat synas än? Vilken vecka är ni i isåfall? Är i vecka 12+5 och längtar så tills man kan se en liten kula :)))


    Jag tycker min har börjat puta under den här veckan. Men ser mer ut som jag har ätit för mycket än är gravid om man inte vet om det. Är 13+2 idag. Längtar också tills det är mer en tydlig gravidmage :)
Svar på tråden BF september 2022