• Tor 17 feb 08:40
  181150 visningar
  916 svar
  916
  181150

  BF september 2022

  launey skrev 2022-02-17 08:09:11 följande:
  Hejsan91hejsan - har också haft missfall och har haft ganska "traumatiska" ultraljud och upplevelser i samband med det. Förstår helt och fullt ångesten! Jag har ett planerat vul (det första denna graviditet) senare idag och det känns jobbigt. Varför skulle det gå vägen den här gången? Men någonstans finns ett litet hopp ändå...
  Jag hoppas att det ska gå bra för oss båda Hjärta
  Åh önskar dig all lycka till idag. Vilken vecka är du i? Håller tummarna <3
 • Tor 17 feb 12:34

  alltså har börjat må illa konstant nu (spyr ej). Gick in i vecka 9 idag och inte ens mat hjälper, kanske att de släpper i 5 min när jag ätit innan de kommer tillbaka igen.. vaknade flera gånger i natt känner mig som en zombie. Har knappt känt några symptom innan detta, kanske inte skulle Önskat mig symptom ändå Skrikandes svårt att vara effektiv på jobbet !

 • Fre 18 feb 19:42
  Emma1b skrev 2022-02-18 18:55:49 följande:

  Hejsan 91 jag känner såå igen mig! Hade mitt vecka 8 vul på kliniken idag och trots att jag fick se ett hjärta slå förra veckan så var det ångestladdat. Det tog läkaren (samma som konstaterade mitt ma i november) ca 10 sekunder innan hon så, det här ser ju så bra ut! Viljen lättnad. Blev tillbakaflyttad 2 dagar jämfört med insättningsdatum och 1 dag jämfört med förra vul, så det känns helt klart inom felmarginalen. Men när man mår så här fruktansvärt illa räknas varje dag....

  Igår och idag har illamåendet varit vedervärdigt och jag har varit ute på toaletten och hulkat flera gånger. Jag har testat vartenda tips jag läst på nätet men inget biter på illamåendet, ibte ens lergigan comp...

  Grattis alla ni som fått fina resultat på vul. Jag bokade ett till privat 2 mars tror jag det var, veckan innan jag ska göra nipt. Det kostar ju en slant, så då vill jag gärna veta att liten fortfarande lever. Men om illamåendet fört med sig något positivt så är det att jag inte har ork att oroa mig. Jag måste använda all ork att förmå mig att göra de enklaste sysslor. I morse orkade jag äntligen duscha!


  Åå vad kul grattis<3!! Ska nog också boka in ett till ultraljud av samma anledning som du innan nipt som är en hel månad bort. Fick inte tid förrän 11+6 för nipt. Vilken vecka har du nipt i? skulle egentligen vilja göra det  tidigare eftersom de hittade en avvikelse sist :/ 
 • Ons 23 feb 08:13

  Är i vecka 8+5 - 9+0 (vet ej riktigt) och mått rätt illa till och från i två veckor nu :( har dessutom blivit hård och så gasig i magen.  vaknade även i natt och svettades massa.. har typ 0 aptit och inte sugen på något.  men hoppas verkligen att denna graviditet går vägen !

 • Ons 23 feb 08:32

  Förrästen känner mig även helt borta/trött/död i kroppen. Typ som en zombi..ingen energi alls idag, känns nästan som man  är sjuk. är detta normalt ? Någon annan?

 • Ons 23 feb 20:00
  Flip12 skrev 2022-02-23 16:40:20 följande:

  Jag har mått väldigt illa men idag helt plötsligt en annan känsla i kroppen och inte lika illamående. Men inte blir jag glad för det utan blir mer orolig?. Ska till läkaren på fredag för att diskutera levaxindos (sköldkörtel) så kommer typ tvinga till mig ett ultraljud?. Får se om jag lyckas!


  Äter du också levaxin alltså :)?? Herrejösses vad det ställt till med oro hos mig tidigare när jag varit gravid pga att alla i vården säger sååå olika och tyvärr har 0 koll och gett mig många felaktiga råd :( Började äta levaxin för 1 årsen när jag var gravid för första gången (haft 2 missfall 2021). I denna graviditet höjde jag dosen själv så fort jag plussade även fast min bm sa att värdet var ?bra?. så glad att jag vågade höja själv för nu verkar värdena vara bra på riktigt. Upplever du samma kaos? 
 • Fre 25 feb 09:55
  Flip12 skrev 2022-02-24 19:46:53 följande:

  @Hejsan91hejsan. Ja verkligen kaos. Kämpat varenda graviditet. Är så svårt. Ingen vill riktigt ta ansvar eller har kunskap. Jag höjde också min dos på eget bevåg så fort jjag plussade och har inte varit lika mkt zombie denna gång. Jag hoppas det beror på att jag nu ligger rätt i värdena (aldrig gjort förut i tidig graviditet). Men nu vill jag höja dosen lite förebyggande men då jag ligger inom referensvärdet så vill de inte det. Jag har redan höjt min dos igen?.


  Okej precis som mig då! Har haft TSH kring 1 som ej gravid men så fort jag plussade stack de upp till 2.9. Bm sa att de ligger inom ref så behöver inte höja dos. Höjde i alla fall med 25 mg och nu 4 veckor senare låg TSH på 1.1 :) känner mig inte heller lika trött denna graviditet :))! Så glad att jag vågade höja, men samtidigt så irriterad på att De har noll koll. Så mkt de säger makes no sense :( hoppas det går bra för dig <3
 • Ons 2 mar 18:35

  Grattis till alla som gjort KUB och det gått bra för :) jag har inte kub/ nipt förrän om 2.5-3v så lång tid kvar Fortf :( hoppas såååå att det ska gå vägen denna gång!

 • Mån 7 mar 17:23
  feliscatus skrev 2022-03-07 16:42:49 följande:

  Bör ha varit i vecka 12+0 när blodprovet togs. 


  Jag tog blodprov i v 9+4, helt ok enligt bm. 
 • Mån 7 mar 17:50
  Anonym (Orolig!) skrev 2022-03-07 17:38:51 följande:

  idag togs blodprov inför Nip så nu börjar den eviga väntan:(


  Lider med dig men jag hoppas och tror att allt kommer gå bra <3 men förstår att det är jobbigt att vänta :( Fick själv dåliga besked på nipt i november och det var så hemskt och är nu så oerhört orolig över att det ska hända igen denna gång :( så tufft! 
Svar på tråden BF september 2022
Logga in
Bli medlem