• Tor 30 dec 2021 20:55
  21091 visningar
  76 svar
  76
  21091

  Hund inte välkommen på nyår

  Är bortbjuden över nyårsnatten. Men ska inte gå då jag aldrig skulle lämna min hund ensam om det inte vore för jobb eller minska risken för att den blir stulen lr p ga för varmt i bilen under sommaren.

  O det finns inget som heter kamphund. Däremot e dem extrema pussiga hundar, har en lika dan. ^^

  Hade jag varit du så hade jag stått över denna gång men sett till att bidra hem dom till er till nästa nyår.

 • Tor 30 dec 2021 20:55
  #48

  bjuda*

 • Tor 30 dec 2021 22:24
  #53
  Frea skrev 2021-12-30 14:19:51 följande:

  Nu har jag ingen hund så jag kanske inte ska komma med tips. Men om det var min släkt så hade jag frågat om hunden kunde tex kunde få vara i ett avgränsat rum alternativt sitta med er hela tiden och ha koppel på? Tex vid din stol vid bordet, på golvet vid dig vid soffan, men i koppel. 

  Ni som har hund, är det dåliga eller bra tips. 


  Nej, tycker inte att det var ett bra tips även om det var i all välmening ifrån ditt håll. Visserligen i angränsande rum är väl ok och man inte glömmer bort den.

  I övrigt så tycker jag att har man valt att skaffa hund så ser man till att ge den, den uppmärksamhet som den måste ha, och självklart mer än så. Alltså leker med den och inte bara tvingar den sitta fastbunden en hel kväll.

  TS verkar omogen och skulle antagligen inte ha en hund, utan kanske en katt istället.

  Man ser även till att hunden har mat, vatten och att den slipper frysa, vilket TS redan har misskött vad gällande tillgång till värme för den. Dessa blandraser brukar dessutom vara relativt korthåriga, vilket gör att de fryser väldigt snabbt dessutom.

  Min första vinter / nyår med hunden hyrde jag en vagn ute i skogen med enbart en braskamin i och vi lekte med pinnar och hade det mysigt och den fick höra smällar på väldigt långt avstånd så det inte blev hotfullt eller läskigt för den (då kom bort). Efter det så var den inte rädd för smällar så länge de håller sig borta längre än 200 meter ifrån.
 • Tor 30 dec 2021 22:25
  #54

  (då km bort*)

Svar på tråden Hund inte välkommen på nyår
Logga in
Bli medlem