• Fre 31 dec 2021 07:06
  20612 visningar
  76 svar
  Inlägg från EvilNala Visa alla inlägg
  76
  20612

  Hund inte välkommen på nyår

  pyssel skrev 2021-12-30 14:51:46 följande:

  Va fanken.. Har du haft en icke polarhund ute i trädgården i timmavis?? På nyår?

  Jag är förstås hemma med mina hundar på nyår. Är de inte det minsta rädda för skott skulle jag även kunna tänka mig att ha dem med mig i en lugn miljö.


  En hundtyp som dessutom brukar frysa otroligt mycket vid minsta kyla.
 • Fre 31 dec 2021 07:11
  #64
  +2
  alvaaaaaa skrev 2021-12-30 13:41:13 följande:
  Hund inte välkommen på nyår
  Jag och min sambo firar alltid nyår med hans syskon och deras familjer. De är väldigt trevliga att umgås med. Men problemet är att vår hund aldrig är välkommen. Vår hund fyller strax 3 år och är världens snällaste, men hon är en så kallad kamphund och föräldrarna menar att barnen blir rädda. Ett år fick hon följa med men då fick hon vara ute i deras trädgård hela kvällen och stackarn frös ju jättemycket :( Alla andra år har hon fått vara hemma och då har jag haft så dåligt samvete. Det är många timmar hon blir ensam. För oss så är hon ju vårt barn!

  Hur gör ni andra med hund när ni blir bortbjudna? Hur hade ni gjort i vår situation?
  Hade helt självklart stannat hemma. Att lämna en hund ensam på nyår hade jag aldrig gjort, vet du ens hur den reagerar på smällar/raketer? Att låta en hund av den typen sitta utomhus i många timmar på nyår är ju ren vanvård. De har noll underull och fryser ju direkt det är minsta kyla. Vi har två hundar, kommer helt självklart att vara hemma med dem. Den yngsta vet vi inte hur han reagerar på raketer än så skulle aldrig lämna ensam. Dessutom kan ju även en hund som aldrig har varit rädd tidigare bli skrämd.
 • Fre 31 dec 2021 07:14
  #65
  +2
  alvaaaaaa skrev 2021-12-30 14:57:41 följande:

  Nu vet jag inte hur man citerar, men självklart går hunden före allt annat. Det finns inget viktigare än henne. Du menar alltså att man absolut inte lämnar hunden hemma en nyårsafton?

  Jag beslutar inte ensam om att gå på festen. Jag har som sagt en sambo och han bryr sig inte lika mycket om vår hund som jag gör.


  Nej, hunden går inte före allt annat om ni har lämnat den ensam varje år sedan start eller låtit den sitta ute och frysa en hel nyårsafton. Jag hade aldrig någonsin lämnar en hund hemma ensam på nyår.

  Men låt honom gå? Stanna hemma du.
Svar på tråden Hund inte välkommen på nyår
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.