• Fre 31 dec 2021 07:47
  20570 visningar
  76 svar
  +2
  Inlägg från EnAnonumius Visa alla inlägg
  76
  20570

  Hund inte välkommen på nyår

  alvaaaaaa skrev 2021-12-30 13:41:13 följande:
  Hund inte välkommen på nyår

  Jag och min sambo firar alltid nyår med hans syskon och deras familjer. De är väldigt trevliga att umgås med. Men problemet är att vår hund aldrig är välkommen. Vår hund fyller strax 3 år och är världens snällaste, men hon är en så kallad kamphund och föräldrarna menar att barnen blir rädda. Ett år fick hon följa med men då fick hon vara ute i deras trädgård hela kvällen och stackarn frös ju jättemycket :( Alla andra år har hon fått vara hemma och då har jag haft så dåligt samvete. Det är många timmar hon blir ensam. För oss så är hon ju vårt barn!

  Hur gör ni andra med hund när ni blir bortbjudna? Hur hade ni gjort i vår situation?


  Det finns en sak som stör mig med dig.
  Du hävdar att hunden är "ert barn".
  Skulle du behandla ditt barn/avkomma (om du var mamma) med att låta barnet vara ute i flera timmar, eller lämna ett barn ensam på nyår i flera timmar? En kamphund är inte skapad för att  vara utomhus i flera timmar, på vintertid.

  Hade jag haft hund och inte fått tagit med mig hunden (inomhus) så hade jag stannat hemma. Det är okey att lämna sin hund kanske i max 2-3 timmar för mig men inte mer, och ett nyårsfirande kan gå på längre än så.
  Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
 • Fre 31 dec 2021 08:05
  #68
  alvaaaaaa skrev 2021-12-30 14:57:41 följande:

  Jag beslutar inte ensam om att gå på festen. Jag har som sagt en sambo och han bryr sig inte lika mycket om vår hund som jag gör.


  Hur skall du ha det?
  I din TS så skrev du: "För oss är hon vårt barn".  Nu skriver du att sambon inte bryr sig lika mycket om hunden som du gör.  Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
Svar på tråden Hund inte välkommen på nyår
Logga in
Bli medlem