• Tis 4 jan 17:20
  34115 visningar
  79 svar
  Inlägg från Ellobi Visa alla inlägg
  79
  34115

  Går in på 6de försöket nu och hoppas verkligen på ett plus

  Är äldre än du så jag kan definitivt relatera till åldersstressen, samtidigt som man läser om de som lyckas utan större problem och är "till åren".

  Har själv en tonåring sedan tidigare och mannen har inga barn. Vi kämpar på och hoppas att det går hela vägen och att vi får till ett litet kärleksbarn

 • Ons 5 jan 12:26
  #5
  Vinnie83 skrev 2022-01-05 00:15:22 följande:

  Ja man läser på flera ställen att en del lyckas utan större problem. Man blir så avundsjuk och samtidigt lite ledsen.

  Hur gammal är du?

  Håller tummarna för att det ska bli ett plus på stickan för oss.


  Mmm och då vet man aldrig om de lyckas på naturlig väg, genom privat ivf eller äggdonation. Det är klart att det teoretiskt sett går att bli gravid så länge man ägglossar, men risken för mf och kromosomavvikelser är högre. Men min gyn sa att de rekommenderar att man skyddar sig tills man är över 52 för att vara helt säker.

  Jag är 40+ och utredning är inte aktuellt både pga det men att mannen säger nej.

  Vi kör på devisen blir det så blir det och då är det meningen . Fick ett mf i augusti så jag hoppas att få ett plus igen snart.
 • Fre 7 jan 09:25
  #7
  Vinnie83 skrev 2022-01-07 01:05:16 följande:

  Håller med man vet inte redigt hur det ligget till för dom andra. Men man får leva på hoppet och hoppas att man lyckas bli gravid snart.

  Körde ni med ägglossningstester också?


  Det är ju en hel del kändisar som fått barn upp i åren men vad jag vet är det bara Mikaela Lauren som öppet sagt att det gick vägen genom äggdonation. Carina Berg genom IVF tror jag, Carolina Gynning, Hanna Widell och Titiyo vet jag inte om de berättat.

  Kört med ägglossningstester och så länge de ger utslag så ser jag det som ett positivt tecken. Bara att ligga i så att säga .
 • Sön 9 jan 10:22
  #11
  LillaGry skrev 2022-01-08 20:47:07 följande:

  Jag fick mens idag, 3 dagar för tidigt vilket aldrig har hänt förut då min cykel alltid varit 28 eller 29 dagar. Är så besviken, detta var sjätte försöket och nu ska man få oregelbunden mens oxå för att komplicera allt lite mer.

  Jag har förresten testat conceive plus spermievänligt glidmedel, men bara en gång och det funkade inte, men ska nog testa igen, det kan ju inte skada.


  Nej, vad surt! Tråkigt att höra.

  Min är en dag sen men då appen är inställd på 26 dagar och jag brukar diffa mellan 25-27 dagar, så jag tror den kommer idag.

  Har inga känningar som i höstas när jag plussade, så därför tar jag senheten med ro.

  Conceive plus har jag aldrig hört talas om, vad intressant! Hur fungerar det?
 • Sön 9 jan 22:01
  #13
  LillaGry skrev 2022-01-09 11:24:30 följande:

  Jag håller tummarna för dig.

  Conceive plus ska vara ett fertilitetsglidmedel som gör miljön gynnsam för spermierna och gör att de kan simma lite lättare. Själv tyckte jag det var ganska smidigt att använda det när man ?måste? ha sex på beställning och lusten inte var där på en gång när vi satte igång.


  Tack snälla , men i dag så kom den ändå, typ en dag sen.

  Ja, liggveckan är inte en höjdare varje månad inte. Att bli sugen på beställning är gode svårt.
Svar på tråden Går in på 6de försöket nu och hoppas verkligen på ett plus
Logga in
Bli medlem