• Tis 4 jan 21:43
  34079 visningar
  79 svar
  Inlägg från LillaGry Visa alla inlägg
  79
  34079

  Går in på 6de försöket nu och hoppas verkligen på ett plus

  Hej, jag är i samma situation jag med. Jag fyllde nyligen 39 och vi försöker få ett andra barn och är nu inne på sjätte försöket. Jag fick mitt första barn för drygt ett år sedan och det tog sex försök innan jag blev gravid med honom så jag hoppas det har tagits sig även denna gång på sjätte försöket (jag har bim den 11/1).

  Både jag och min man ska sätta igång med viktminskning nästa vecka och hoppas det kan hjälpa till lite, har ingen farlig övervikt men det skadar inte att bli lite mer fit!

 • Lör 8 jan 20:47
  #8

  Jag fick mens idag, 3 dagar för tidigt vilket aldrig har hänt förut då min cykel alltid varit 28 eller 29 dagar. Är så besviken, detta var sjätte försöket och nu ska man få oregelbunden mens oxå för att komplicera allt lite mer.

  Jag har förresten testat conceive plus spermievänligt glidmedel, men bara en gång och det funkade inte, men ska nog testa igen, det kan ju inte skada.

 • Sön 9 jan 00:11
  #10
  Vinnie83 skrev 2022-01-08 23:46:35 följande:

  Nej vad tråkigt håller tummarna för ett plus nästa gång.

  Jag visade positivt på ägglossningstestet idag så nu får vi hoppas här.

  Ja jag har inte testat mina conceive Plus ännu funderar på det nästa gång om det inte tar sig här nu.

  Det känns ibland som kroppen spelar en ett spratt med att mensen kommer förtidigt för sånhar det varit för mig också och det har inte varit så förut. Så skumt.


  Det kan säkert bero på att man är så fixerad av att bli gravid att kroppen spelar en ett spratt. Men bättre att mensen kommer för tidigt än försent i alla fall för då är det säkert lätt att börja hoppas.

  Lycka till med myset nu så hoppas vi på plus om ett par veckor för dig
 • Sön 9 jan 11:24
  #12
  Ellobi skrev 2022-01-09 10:22:33 följande:

  Nej, vad surt! Tråkigt att höra.

  Min är en dag sen men då appen är inställd på 26 dagar och jag brukar diffa mellan 25-27 dagar, så jag tror den kommer idag.

  Har inga känningar som i höstas när jag plussade, så därför tar jag senheten med ro.

  Conceive plus har jag aldrig hört talas om, vad intressant! Hur fungerar det?


  Jag håller tummarna för dig.

  Conceive plus ska vara ett fertilitetsglidmedel som gör miljön gynnsam för spermierna och gör att de kan simma lite lättare. Själv tyckte jag det var ganska smidigt att använda det när man ?måste? ha sex på beställning och lusten inte var där på en gång när vi satte igång.
 • Mån 10 jan 00:12
  #14
  Ellobi skrev 2022-01-09 22:01:09 följande:

  Tack snälla , men i dag så kom den ändå, typ en dag sen.

  Ja, liggveckan är inte en höjdare varje månad inte. Att bli sugen på beställning är gode svårt.


  Vad tråkigt att höra

  Nya tag om ett par veckor för oss då, förhoppningsvis med otvungen lust
 • Fre 14 jan 20:47
  #17
  Vinnie83 skrev 2022-01-14 00:26:42 följande:

  7 dagar kvar till beräknad mens. Dessa dagar har gått fort tycker jag. Men nu kommer väl dessa sista dagar gå sakta bara för det.

  Denna gång kände jag av ägglossningen väldigt tydligt. Brukar sällan göra det. Men vi får se kan ju inte annat än att hålla tummarna på ett plus.


  Hoppas, hoppas, hoppas
 • Tor 20 jan 22:36
  #18

  Vinnie83: hur går det för dig? Nära bim nu? 


  jag har ägglossning i dagarna så vi försöker mysa lite extra i dagarna, sen börjar mina två långa, långa veckors väntan. 

 • Sön 23 jan 20:52
  #21

  Usch vad jobbigt, den där tiden är den värsta tycker jag. Tråkigt med negativt test, men kanske du är en sån som plussar sent (fingers crossed) eller så kanske du testade för tidigt. 


  För mig börjar den två veckors hemskt långa väntan nu. Vi har myst på ca två ggr per dag så att ägget inte har en chans att inte bli befruktat Flört(sen är det ju lite mer som ska stämma för att bli gravid). Som tur är har jag jättemycket på jobbet nu så det ska förhoppningsvis hålla tankarna på annat håll i väntan på bim. 

 • Lör 29 jan 14:14
  #31
  Vinnie83 skrev 2022-01-28 22:05:48 följande:
  Hur går det lyckas du hålla tankarna borta pga mycket jobb? Vi har precis landat nu i den nya lägenheten och det har varit så mycket med flytten så vi har haft fullt upp men ändå hunnit myst mitt i allt kaos så det känns alla fall bra. Har snart ägglossning igen enligt mina test så får se om det lyckas bli ngt denna gång. Vi har bestämt att vi ska köra med conceive Plus denna gång alla fall. 
  Jo men det har gått ganska bra faktiskt, jag tror jag är på äl + 6/7 idag men har inte tänkt så mycket på när jag kan testa. Vi använde conceive plus vid flera tillfällen nu kring äl, så vi får se i slutet på nästa vecka om det har hjälpt Glad
  Lycka till med myset i flyttkaoset Flört
 • Lör 29 jan 23:55
  #33
  Vinnie83 skrev 2022-01-29 23:15:08 följande:
  Åh så spännande att du också använder dig av conceive Plus. Vi har börjat med det nu också men en så länge bara kört med det 1 gång ännu. Men fler lär det bli. Ska bli spännande och se om det fungerar.

  Vi har testat det en månad tidigare men då fungerade det inte, men vi har haft sån himla otur runt äl pga hälsat på föräldrar (och bott där då vi inte bor i samma land), haft vänner på besök över en helg och en 1 åring som inte sover på beställning. Så den här gången var i princip den bästa utan massa störningsmoment så jag hoppas verkligen att det har fungerat nu. Igår satt jag och kollade på videos och bilder från när min son var nyfödd och då kände jag verkligen hur mycket jag vill uppleva detta igen och helst nu, nu, nu. Om det inte funkar den här månaden kommer jag vara över 40 när/om det blir en baby någon gång. 


   

Svar på tråden Går in på 6de försöket nu och hoppas verkligen på ett plus
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.