• Anonym (Pucko­)
  Sön 16 jan 2022 08:34
  13847 visningar
  121 svar
  121
  13847

  kvinnor som söker 10 år yngre män

  Anonym (Route66) skrev 2022-01-16 08:11:49 följande:
  Ja, om jag skulle träffa en 34-årig tjej som jag är nyfiken på (16 år yngre), så skulle min syster ha åsikter om det. Hon skulle tycka att det var fel, och säga att vi inte kan ha nåt gemensamt.
  Det är många kvinnor här på forumet som skulle hålla med min syster. Varför kan jag inte hitta en jämnårig kvinna? 16 år yngre, det är ganska mycket. Det kommer inte att hålla.

  Min syster som är ihop med en 16 år yngre man, där kan dom tydligen ha nåt gemensamt. Det kanske är så att om en kvinna är ihop med en yngre man, så räknas åldersskillnaden inte på samma sätt. 16 år är inte lika mycket då.

  Fast den förklaringen känns långsökt.
  Jag tror mer på att kvinnor är hycklare.

  Varför är kvinnor det tro?
  Ingen skulle bry sig överhuvudtaget om du hittade en yngre kvinna, det är för att du lyfter frågan tusen miljoner gånger som du får många svar. Antalet svar är inte lika med antalet åsikter hos gemene man.

  Om du skulle fråga vad folk tycker om svarta katter skulle du också få många svar, betyder det att man inte tycker om hundar eftersom man bara skriver om svarta katter?

  Vi alla skulle vara glada om du hittade någon överhuvudtaget men du är mer intresserad av att älta en 20 år gammal historia än att leva ute i världen. Om din ev framtida flickvän skulle se dina trådar här på FL skulle hon dra fortare än någonsin, du framstår verkligen inte frisk, nästan manisk.
 • Anonym (Pucko­)
  Sön 16 jan 2022 09:03
  #87
  Anonym (Route66) skrev 2022-01-16 08:46:19 följande:
  Vi alla? Jag tycker det är lite kul när nån pratar för hela FL.
  Nej, jag kan garantera att ni alla inte skulle vara glada om jag hittade nån.
  Det är många som tycker att jag bör hålla mig från allt vad kvinnor heter.
  Jag är en sjuk människa. När jag var kär, så var jag bara kåt. Enligt dom flesta här.
  Jag vet inte varför jag ens orkar svara dig, du är ju inte intresserad av ett vettigt samtal, bara att cherrypicka någon mening här och där och fokusera på det.

  Du är nog sjuk men inte för att du vill ha en flickvän, det är helt normalt, men för att du inte vågar eller kan göra något åt det. Du attraheras av alla som pratar med dig och har ännu inte släppt den enda som någonsin gick på en dejt med dig (var det en gång?). Att det råkade vara en ung tjej tror jag inte har någonting med saken att göra, det var det närmaste du kommit en flickvän på 20 år och det är därför hon finns kvar i ditt medvetande.

  Du kommer inte ihåg de svar du har fått, jag har läst så många uppmuntrande svar och du vill bara referera till de negativa. Självklart får du också negativa svar, det säger sig självt om man startar en tråd, och du är också medvetet provokativ i dina kommentarer vilket säger mig att du vill ha den här typen av diskussion som du och jag har. Vet inte varför men jag antar att du egentligen är otroligt arg och frustrerad och inte får ut din ilska på något annat sätt än att skriva dina upprepande monologer.

  Du skriver ju alla kvinnor så därför kan jag skriva vi. Om du överdriver kan jag.

  Oavsett vilket, alla här inne förstår vilken typ av man du är, lite sorglig, ensam, säkert NPF, ängslig och sökande. Vi tycker synd om dig och för varje tråd du startar så bekräftar du exakt vad jag just har beskrivit. Även om det ibland uttrycks frustration från oss så tycker nog de flesta att du är beklagansvärd och hoppas att du kan hitta ett sätt att komma ur din tillvaro till något som gör dig mer nöjd med livet.
 • Anonym (Pucko­)
  Sön 16 jan 2022 09:40
  #90
  Anonym (Route66) skrev 2022-01-16 09:23:23 följande:
  Jag kan säga samma. Du pratar om att ha ett vettigt samtal. Då kanske man inte ska hitta på saker som inte har nåt med sanningen att göra.
  Och "om du överdriver så kan jag". Är du 5 år eller?

  Men den här tråden handlar om kvinnors hyckleri när det gäller åldersskillnader.
  Jag ska se om jag kan hitta lite artiklar om det att länka till.
  Som sagt, en sorglig figur som inte vet när det är dags att lägga av. Dina artiklar kommer inte ge dig några pluspoäng, alla kan hitta något på nätet som bekräftar det man vill säga oavsett om det handlar om vaccin, månlandningen eller åldersskillnad.

  Eftersom du brukar ta över andras trådar och göra om dom till dina kan väl jag göra likadant? Ta över din tråd och prata om 50-åriga män som vägrar ändra sig men ändå tänker att livet ska förändras? Män som inte vill ta ansvar utan tycker att världen är skyldiga dom något eftersom de inte mår bra?

  Vad tycker ni på FL? Vilket ansvar har samhället så att det inte hamnar ensamma, bittra män som sprider hat omkring sig? Tydligen söker dom sig inte bara till Flashback utan även till FL.
 • Anonym (Pucko­)
  Sön 16 jan 2022 11:17
  #99
  Anonym (Route66) skrev 2022-01-16 10:59:15 följande:
  Ja, det tycker jag också. Ändå så är det många som håller med min syster och tänker som henne. Jag tycker att det är anmärkningsvärt.
  Är det människor som tycker att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad?

  Jo, det tror jag, till stor del. Men som sagt, jag såg redan i min första tråd för några år sen, innan jag blev den tjatiga kaffedraken, att attityden var likadan bland många kvinnor.
  Har du räknat hur många positiva svar du har fått bara i den här tråden du har startat? Hur många som säger att de inte har problem med ålderskillnad och i princip håller med dig?

  FL- vad säger ni om sura, gnälliga 50-åriga män? Är de inte ocharmiga där de sitter ensamma i sin lägenhet och muttrar över hur förfördelade de är i livet och hur människor inte förstår dom? Alla är emot dom och det är alla andras fel att de inte lyckades hitta kärleken.
 • Anonym (Pucko­)
  Sön 16 jan 2022 11:26
  Anonym (Route66) skrev 2022-01-16 11:19:10 följande:
  Jag ser att du fortsätter fråga mig saker, men du vill inte svara på varför du hittar på saker om mig som inte stämmer. Varför gör du det?
  Därför att du aldrig har svarat på frågor jag har ställt dig, dvs om det inte handlat om yngre tjejer eller annat där du redan har sagt din åsikt 100 gånger.

  Jag har skrivit till dig många, många gånger under olika namn men varje gång det bränner till och blir mer personligt slutar du att svara och därför gör jag samma mot dig. Jag tror absolut att det stämmer, du svarar inte på frågor och då får jag anta att det betyder att jag har rätt.

  Har du dejtat någon annan än den yngre tjejen de sista 10 åren (vilket väl var en enda dejt?) 
 • Anonym (Pucko­)
  Sön 16 jan 2022 11:40
  Anonym (Route66) skrev 2022-01-16 11:29:53 följande:
  Så då hittar du på saker som inte stämmer? Vad konstigt. Jag skulle aldrig göra det, om jag svarade nån här.
  Jag skulle inte heller döma kvinnor här, som träffar yngre män. Som många kvinnor här dömer mig, och andra män.

  Ja, det har jag. Nej, vi träffades inte bara en gång. 
  Nej, det är klart att du inte skulle, du skriver aldrig om någon annan, bara om dig själv.

  Du dömer ju alla kvinnor som hycklare, är det mindre fult menar du än de få som dömer män som dejtar yngre kvinnor? Du är exakt likadan, bara tjatigare. Har du räknat än hur många positiva kontra negativa svar du har fått i den här tråden ang dejta yngre? Notera då också att jag har skrivit flera gånger att jag inte har problem med det.

  Det är mycket som blir konstigt när man plockar ut enstaka svar och inte ser ett sammanhang. De flesta i din ålder har förstått att inte döma totalt efter några enstaka kommentarer, jättekonstigt att du inte kan det.
 • Anonym (Pucko­)
  Sön 16 jan 2022 15:52
  +1
  Anonym (Route66) skrev 2022-01-16 15:44:58 följande:
  Delvis, som jag skrev tidigare.
  Men som sagt, redan i min första tråd för några år sen, såg jag samma mönster.
  Kvinnor vill döma män och tala om för män vad fel det är om han gillar en yngre kvinna.
  Känns det bättre nu? Nu när du har fått säga det du har närmast hjärtat? Det är nog bara den trettiotredje gången jag har läst din åsikt om dömande kvinnor men eftersom du verkar behöva skriva det igen har du väl inte bearbetat alla elaka kommentarer.

  Känner du dig inte patetisk som skriver samma om och om igen? Du får nästan inget medhåll i ditt tjat, och då menar jag inte att du inte skulle ha fått nedlåtande kommentarer för det har du säkert fått, men att du aldrig går vidare. Att du aldrig kan lägga det bakom dig och ,ta upp några nya tankar. Helt otroligt!
Svar på tråden kvinnor som söker 10 år yngre män
Logga in
Bli medlem