• Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 08:11
  11728 visningar
  120 svar
  Inlägg från Anonym (Route66) Visa alla inlägg
  120
  11728

  kvinnor som söker 10 år yngre män

  Anonym (Fel fel fel) skrev 2022-01-15 23:32:26 följande:
  Håller med dig. Riktigt sjukt.
  Ja, om jag skulle träffa en 34-årig tjej som jag är nyfiken på (16 år yngre), så skulle min syster ha åsikter om det. Hon skulle tycka att det var fel, och säga att vi inte kan ha nåt gemensamt.
  Det är många kvinnor här på forumet som skulle hålla med min syster. Varför kan jag inte hitta en jämnårig kvinna? 16 år yngre, det är ganska mycket. Det kommer inte att hålla.

  Min syster som är ihop med en 16 år yngre man, där kan dom tydligen ha nåt gemensamt. Det kanske är så att om en kvinna är ihop med en yngre man, så räknas åldersskillnaden inte på samma sätt. 16 år är inte lika mycket då.

  Fast den förklaringen känns långsökt.
  Jag tror mer på att kvinnor är hycklare.

  Varför är kvinnor det tro?
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 08:43
  #84
  Anonym (Pucko) skrev 2022-01-16 08:34:02 följande:
  Ingen skulle bry sig överhuvudtaget om du hittade en yngre kvinna, det är för att du lyfter frågan tusen miljoner gånger som du får många svar. Antalet svar är inte lika med antalet åsikter hos gemene man.

  Om du skulle fråga vad folk tycker om svarta katter skulle du också få många svar, betyder det att man inte tycker om hundar eftersom man bara skriver om svarta katter?

  Vi alla skulle vara glada om du hittade någon överhuvudtaget men du är mer intresserad av att älta en 20 år gammal historia än att leva ute i världen. Om din ev framtida flickvän skulle se dina trådar här på FL skulle hon dra fortare än någonsin, du framstår verkligen inte frisk, nästan manisk.
  Jag hävdar bestämt att många skulle bry sig. Och majoriteten skulle tycka att det var fel.
  Min syster skulle tycka att det är fel. Och alla här som håller med min syster. Och det är många, det kan jag försäkra dig om. 

  Och det har inget med att jag skrivit om detta massor av gånger.
  Redan i min första tråd för några år sen, så var attityden densamma.

  Det är det som är min poäng: 
  Vad är det som gör att kvinnor är såna hycklare?
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 08:46
  #85
  Anonym (Pucko) skrev 2022-01-16 08:34:02 följande:
  Vi alla skulle vara glada om du hittade någon överhuvudtaget men du är mer intresserad av att älta en 20 år gammal historia än att leva ute i världen. Om din ev framtida flickvän skulle se dina trådar här på FL skulle hon dra fortare än någonsin, du framstår verkligen inte frisk, nästan manisk.
  Vi alla? Jag tycker det är lite kul när nån pratar för hela FL.
  Nej, jag kan garantera att ni alla inte skulle vara glada om jag hittade nån.
  Det är många som tycker att jag bör hålla mig från allt vad kvinnor heter.
  Jag är en sjuk människa. När jag var kär, så var jag bara kåt. Enligt dom flesta här.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 08:56
  #86
  Anonym (Route66) skrev 2022-01-16 08:43:36 följande:
  Det är det som är min poäng: 
  Vad är det som gör att kvinnor är såna hycklare?
  Det måste ju finnas en orsak.

  Kvinnor känner instinktivt och spontant "Usch" när det är en man med en yngre kvinna.
  Och "You Go Girl" när det är en kvinna med en yngre man.

  Jag tror att det bottnar i att kvinnor alltid föreställer sig att den unga kvinnan blir utnyttjad av Kåtbocken.'
  Och att det är mer ok för kvinnor att se yngre män som ögongodis, än det är för män att tycka att unga kvinnor är attraktiva.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 09:23
  #88
  Anonym (Pucko) skrev 2022-01-16 09:03:17 följande:
  Jag vet inte varför jag ens orkar svara dig, du är ju inte intresserad av ett vettigt samtal, bara att cherrypicka någon mening här och där och fokusera på det.

  Du är nog sjuk men inte för att du vill ha en flickvän, det är helt normalt, men för att du inte vågar eller kan göra något åt det. Du attraheras av alla som pratar med dig och har ännu inte släppt den enda som någonsin gick på en dejt med dig (var det en gång?). Att det råkade vara en ung tjej tror jag inte har någonting med saken att göra, det var det närmaste du kommit en flickvän på 20 år och det är därför hon finns kvar i ditt medvetande.

  Du kommer inte ihåg de svar du har fått, jag har läst så många uppmuntrande svar och du vill bara referera till de negativa. Självklart får du också negativa svar, det säger sig självt om man startar en tråd, och du är också medvetet provokativ i dina kommentarer vilket säger mig att du vill ha den här typen av diskussion som du och jag har. Vet inte varför men jag antar att du egentligen är otroligt arg och frustrerad och inte får ut din ilska på något annat sätt än att skriva dina upprepande monologer.

  Du skriver ju alla kvinnor så därför kan jag skriva vi. Om du överdriver kan jag.

  Oavsett vilket, alla här inne förstår vilken typ av man du är, lite sorglig, ensam, säkert NPF, ängslig och sökande. Vi tycker synd om dig och för varje tråd du startar så bekräftar du exakt vad jag just har beskrivit. Även om det ibland uttrycks frustration från oss så tycker nog de flesta att du är beklagansvärd och hoppas att du kan hitta ett sätt att komma ur din tillvaro till något som gör dig mer nöjd med livet.
  Jag kan säga samma. Du pratar om att ha ett vettigt samtal. Då kanske man inte ska hitta på saker som inte har nåt med sanningen att göra.
  Och "om du överdriver så kan jag". Är du 5 år eller?

  Men den här tråden handlar om kvinnors hyckleri när det gäller åldersskillnader.
  Jag ska se om jag kan hitta lite artiklar om det att länka till.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 09:31
  #89

  Här hittade jag en artikel. dailyfreepress.com/2021/11/15/dont-be-a-hypocrite-we-need-to-talk-about-age-gaps/

  Och igen så ska det överdrivas.
  Jag har sett det här på FL också. Nån frågade i en tråd om jag tycker det är ok att dejta en 5-årig flicka.
  Dom unga kvinnor jag skrivit om mest var 22 år och 24 år.

  ?Personally, I see no issue with a 40-year-old dating a 50-year-old. But a 16-year-old dating a 26-year-old? That doesn?t sit well with me, because the gap in maturity and life experiences is too large.?

 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 09:47
  #91
  Anonym (Pucko) skrev 2022-01-16 09:40:24 följande:
  Som sagt, en sorglig figur som inte vet när det är dags att lägga av. Dina artiklar kommer inte ge dig några pluspoäng, alla kan hitta något på nätet som bekräftar det man vill säga oavsett om det handlar om vaccin, månlandningen eller åldersskillnad.

  Eftersom du brukar ta över andras trådar och göra om dom till dina kan väl jag göra likadant? Ta över din tråd och prata om 50-åriga män som vägrar ändra sig men ändå tänker att livet ska förändras? Män som inte vill ta ansvar utan tycker att världen är skyldiga dom något eftersom de inte mår bra?

  Vad tycker ni på FL? Vilket ansvar har samhället så att det inte hamnar ensamma, bittra män som sprider hat omkring sig? Tydligen söker dom sig inte bara till Flashback utan även till FL.
  Igen så hittar du på saker som inte stämmer med verkligheten.
  Hur menar du med att inte ta ansvar, och att jag tycker att världen är skyldig mig nåt?
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 09:57
  #92

  Det är också en sak som jag sett många gånger här på FL. Folk som svarar mig hittar på saker som inte stämmer med verkligheten. Jag håller mig åtminstone till sanningen.
  Vad är det som gör att vissa hittar på saker, och uttalar sig om andra människor, som dom inte känner?
  Det är ju jättekonstigt tycker jag.

 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 10:28
  #95
  Anonym (So What?) skrev 2022-01-16 10:17:46 följande:

  Vad är det med det där citatet? En 16-åring är ju juridiskt sett ett barn så det är väl inte så konstigt om folk reagerar negativt på en tio år äldre person har en relation med denne.

  Men det här med att i princip hela världen är fördömande mot relationer mellan 24-åriga kvinnor och 20 år äldre män eller mellan 40-åriga kvinnor och 60-åriga män, tror du inte att det sitter ganska mycket i ditt huvud att det är så?


  Din syster är ju inte detsamma som hela världen. 


  Jag förnekar inte att det finns en liten , liten grupp kvinnor  med dubbelmoral i den här frågan som av ren princip alltid tycker att det är fel om mannen är betydligt äldre än kvinnan oavsett om kvinnan så har fyllt 40 och argument om Daddy issues och utnyttjande knappast är relevanta längre .

  Men det är ju just en liten grupp och inte hela världen.


  Ja, man reagerar om det handlar om barn. Men jag har aldrig pratat om barn i mina trådar om åldersskillnader. Så jag tycker att det är konstigt med alla som ska försöka få det till att man vill träffa så unga flickor. Det kan jag tycka är mer sjukt och äckligt än vad jag skriver i mina trådar och inlägg.

  Min syster är mest ett lysande exempel på det hyckleriet som jag har sett bland många kvinnor. Och det är många som tänker som henne, och håller med henne.
  Det handlar inte om en liten grupp kvinnor. Efter att ha skrivit här i några år, även gjort en del omröstningar, läst många artiklar, och på andra forum, så skulle jag påstå att det är väldigt många kvinnor som tycker att det är fel och äckligt när män träffar yngre kvinnor.
  Och att dom tycker det är mer ok att dom själva träffar yngre män.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 10:59
  #98
  Anonym (So What?) skrev 2022-01-16 10:47:34 följande:

  Ja dömande människor som vill tala om för andra hur de ska leva sina liv är alltid tråkigt.

  Men du, tror du inte att det kan vara för att folk här på forumet  upplever att du skriver samma sak år efter år som de reagerar?


  De kanske inte skulle bry sig så mycket om de av en slump fick reda på att någon av deras arbetskamrater dejtar eller lever med någon 20 år äldre eller yngre?


  Ja, det tycker jag också. Ändå så är det många som håller med min syster och tänker som henne. Jag tycker att det är anmärkningsvärt.
  Är det människor som tycker att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad?

  Jo, det tror jag, till stor del. Men som sagt, jag såg redan i min första tråd för några år sen, innan jag blev den tjatiga kaffedraken, att attityden var likadan bland många kvinnor.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 11:19
  Anonym (Pucko) skrev 2022-01-16 11:17:13 följande:
  Har du räknat hur många positiva svar du har fått bara i den här tråden du har startat? Hur många som säger att de inte har problem med ålderskillnad och i princip håller med dig?

  FL- vad säger ni om sura, gnälliga 50-åriga män? Är de inte ocharmiga där de sitter ensamma i sin lägenhet och muttrar över hur förfördelade de är i livet och hur människor inte förstår dom? Alla är emot dom och det är alla andras fel att de inte lyckades hitta kärleken.
  Jag ser att du fortsätter fråga mig saker, men du vill inte svara på varför du hittar på saker om mig som inte stämmer. Varför gör du det?
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 11:29
  Anonym (Pucko) skrev 2022-01-16 11:26:38 följande:
  Därför att du aldrig har svarat på frågor jag har ställt dig, dvs om det inte handlat om yngre tjejer eller annat där du redan har sagt din åsikt 100 gånger.

  Jag har skrivit till dig många, många gånger under olika namn men varje gång det bränner till och blir mer personligt slutar du att svara och därför gör jag samma mot dig. Jag tror absolut att det stämmer, du svarar inte på frågor och då får jag anta att det betyder att jag har rätt.

  Har du dejtat någon annan än den yngre tjejen de sista 10 åren (vilket väl var en enda dejt?) 
  Så då hittar du på saker som inte stämmer? Vad konstigt. Jag skulle aldrig göra det, om jag svarade nån här.
  Jag skulle inte heller döma kvinnor här, som träffar yngre män. Som många kvinnor här dömer mig, och andra män.

  Ja, det har jag. Nej, vi träffades inte bara en gång. 
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 11:43
  Anonym (Pucko) skrev 2022-01-16 11:40:24 följande:
  Nej, det är klart att du inte skulle, du skriver aldrig om någon annan, bara om dig själv.

  Du dömer ju alla kvinnor som hycklare, är det mindre fult menar du än de få som dömer män som dejtar yngre kvinnor? Du är exakt likadan, bara tjatigare. Har du räknat än hur många positiva kontra negativa svar du har fått i den här tråden ang dejta yngre? Notera då också att jag har skrivit flera gånger att jag inte har problem med det.

  Det är mycket som blir konstigt när man plockar ut enstaka svar och inte ser ett sammanhang. De flesta i din ålder har förstått att inte döma totalt efter några enstaka kommentarer, jättekonstigt att du inte kan det.
  Det här var hopplöst, du fortsätter att hitta på saker om mig som inte stämmer.
  Jag har skrivit om allt möjligt, som handlar om annat än yngre tjejer och relationer.

  Resten av det du påstår är också felaktigt.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 13:58
  Anonym (Öhh48) skrev 2022-01-16 13:28:20 följande:
  Men om nu alla kvinnor är hycklare (enligt dig) varför hoppas du då fortfarande på en relation med en kvinna?

  Efter att (som kvinna) läst dina kommentarer i tråd efter tråd i många år, så tycker jag att du ska ge upp. Du har inte lyckas hittills, du verkar inte förstå dig på kvinnor alls och ältar deras beteenden om och om igen. Bara acceptera att man inte kan ändra folk och deras åsikter.

  De flesta kvinnor tycker det är äckligt när en man söker kvinna som är 20-25 år yngre, det betyder inte att dom tycker det är helt omöjligt att lyckas med en relation. Det betyder att vi inte gillar män som du som söker och fixerar sig vid ålder på ett osunt sätt. Om det händer att vi snubblar över en 15 år yngre man och det klickar så känns det lite mer ok. Förstår du skillnaden?

  De flesta som söker yngre gör det för att dom tror att sexlivet är bättre med en yngre. Man tror att yngre är fräschare och rynkfritt, oförstörd osv Dom tror att dom är yngre i sinnet osv. Att fixera vid ålder på detta sätt är inte hur man finner äkta kärlek.

  Snälla bara ring vårdcentralen och be om en terapeut, ditt ältande är osunt och du behöver hjälp.
  Alla kvinnor är inte hycklare, men väldigt många.

  Jag förstår mig inte på den typen av kvinnor som dömer, som vill tala om för mig och andra män vilka vi kan träffa, att man inte har nåt gemensamt med stor åldersskillnad, att det är fel och äckligt.
  Och som själva tycker att det är ok att dom träffar yngre män.

  Jo, jag förstår skillnaden. Jag söker inte 20 år yngre kvinnor. Jag blev kär i en 20 år yngre kvinna. Det var inget planerat. 
  Och så träffade jag en 25 år yngre kvinna. Det var hon som kontaktade mig.

  Nej, man begränsar sig nog om man bara söker t ex mycket yngre.
  Jag är mer öppensinnad än så. Mer än dom flesta här på FL har jag sett.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 15:42
  Anonym (Hilda) skrev 2022-01-16 15:38:29 följande:

  Kan vi inte bara enas om att de flesta, både män och kvinnor attraherad av yngre? Men sen kanske det landar i att det inte blir så när man väl träffar nån. Och när man väl träffar nån så känner man väl att den personen är finast i hela världen?


  Jag har oftast dragits till äldre. Men sen plötsligt en dag så blev jag kär i en 20 år yngre tjej. Jag tyckte att hon var helt underbar. Jag har aldrig träffat en tjej som henne. 
  Dom flesta här tyckte inte att mina känslor var fina. Dom flesta här ville göra det till nåt smutsigt.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 15:44
  Anonym (So What?) skrev 2022-01-16 15:40:01 följande:
  När det gäller herrn här i tråden misstänker jag att det handlar om att han pratat om samma sak år efter år efter år på exakt samma sätt mer än att det handlar om att han gillar yngre kvinnor i sig.
  Delvis, som jag skrev tidigare.
  Men som sagt, redan i min första tråd för några år sen, såg jag samma mönster.
  Kvinnor vill döma män och tala om för män vad fel det är om han gillar en yngre kvinna.
 • Anonym (Route­66)
  Sön 16 jan 16:10
  Anonym (Hilda) skrev 2022-01-16 15:19:29 följande:
  Ja, det har du ju rätt i. Tänkte väl mer på äldre män som vill ha tjejer i 20-års åldern som kanske inte vågar säga ifrån när han vill att hon ska gå med på grejer sexuellt typ. 
  Det är nog mycket därför kvinnor har problem med män och yngre kvinnor. Dom föreställer sig att det måste se ut så.
  Som jag skrev tidigare:
  Det måste ju finnas en orsak.

  Kvinnor känner instinktivt och spontant "Usch" när det är en man med en yngre kvinna.
  Och "You Go Girl" när det är en kvinna med en yngre man.

  Jag tror att det bottnar i att kvinnor alltid föreställer sig att den unga kvinnan blir utnyttjad av Kåtbocken.'
  Och att det är mer ok för kvinnor att se yngre män som ögongodis, än det är för män att tycka att unga kvinnor är attraktiva.
 • Anonym (Route­66)
  Tor 10 mar 07:25
  Anonym (So What?) skrev 2022-01-15 12:48:18 följande:
  Och det tankesättet kan jag nog ha en viss förståelse för om det handlar om en 20-årig kvinna och en 40-årig man.
  www.familjeliv.se/forum/thread/81692359-tander-pa-man-30-40-tjej-pa-20
Svar på tråden kvinnor som söker 10 år yngre män
Logga in
Bli medlem