• Lör 8 jan 13:58
  20495 visningar
  132 svar
  +6
  Inlägg från riboflavin Visa alla inlägg
  132
  20495

  Foliehattar o covid-19-vaccin

  Själv har jag stött på och diskuterat vaccination mot C-19 ganska ofta i olika sammanhang. Andelen som anger konkreta och underbyggda argument mot just de tillgängliga vaccinerna är försvinnande liten.

  Sen är spannet stort. Från de som vill veta mer om mRna-teknik och eventuellt långsiktiga bieffekter till de som vill medicinera med läkemedel som genomgått långt färre kliniska studier än vaccinen de misstror just på grund av för lite data till de som pratar om att vaccinen (samtliga, helt oberoende av varandra tydligen) tagits fram av pedofilrymdödlorna i något slags sadistiska syfte.

  Jag jobbar med läkemedelsforskning, mitt svar på alla konspirationsteorier är att hade vi velat spåra er hade vi nyttjat era telefoner och hade vi velat ha ihjäl er så hade ni redan varit döda.


  Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
 • Lör 8 jan 14:25
  #5
  Kaninbunny skrev 2022-01-08 14:18:16 följande:

  Allt handlar ju då som du själv säger inte om konspirationsteorier. Tvärtom.

  Varför kalla någon något nedsättande för det? Ligger det i linje med sin yrkesutövning? Eller var du läkare i botten? Vissa kanske tror på alternativa teorier av olika anledningar. Är det en anledning att raljera? Hur ställer du dig själv till att det inte finns forskning över hur effekten av de tillgängliga vaccinen ser ut på lång sikt? Är det för dig helt orimligt att vissa väljer att avvakta? Och de allra flesta är inte läkemedelsforskare men verkar tro att de är det.


  Tagga ner ett par hekto och läs min text igen. Jag skriver att få har väl underbyggda argument för att i nästa mening säga att spannet går från de som är skeptiska på lång sikt, något jag ändå kan se som någorlunda rimligt till de som uppenbart är totalt lurade av olika konspirationsteorier. Var har jag kallat någon något nedsättande?
  Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
Svar på tråden Foliehattar o covid-19-vaccin
Logga in
Bli medlem