• Anonym (W)
    Sat 8 Jan 2022 21:54
    22468 visningar
    132 svar
    132
    22468

    Foliehattar o covid-19-vaccin

    Finns det någon som är emot vaccinet som funderar på långtidsbiverkningar från genomgången covid-infektion? Vad händer i kroppen några år efter man haft covid?

  • Anonym (W)
    Sun 9 Jan 2022 00:14
    #36
    Anonym (Fria) skrev 2022-01-08 23:38:04 följande:
    Det får ju tiden utvisa. Det borde väl rimligtvis bero på hur allvarlig form man hade?
    Resonerar du på samma sätt när det gäller vaccinet?

    Det är lite kul att de som är emot vaccinet är så säkra på att det är farligt, men de är inte rädda för sjukdomen. Fast vi vet lika lite om båda. Det visar ju en brist på logik. Och om de på samma gång skriver att man tror att Ryssland är ett demokratiskt land, så blir det ju ännu roligare. Befriande att folk vågar visa sin ignorans så öppet.
  • Anonym (W)
    Sun 9 Jan 2022 00:16
    #37
    Anonym (Fria) skrev 2022-01-09 00:07:45 följande:
    Jag menar, du har aldrig tänkt tanken att det kan vara precis tvärtom, att det finns vissa andra stormakter som har ekonomiska intressen i att ständigt måla upp en negativ bild av kina och Ryssland, att odla en ständig skepticism, att dela upp öst och väst osv?
    Ingen behöver måla upp en negativ bild av Ryssland eller Kina, deras handlingar talar för sig själv. Om man inte kan se vad dessa länder gör mot sin befolkning så är man blind. Menar du på allvar att det hålls fria val i dessa länder?
  • Anonym (W)
    Sun 9 Jan 2022 00:40
    #42
    Anonym (Fria) skrev 2022-01-09 00:06:09 följande:
    AndreaBD skrev 2022-01-08 23:49:27 följande:

    Tjernobyl skedde på 80-talet, ja. Navaljnis förgiftning skedde bara förra året. Och att läkare som talade om hur illa det var med antal covid-smittade i Ryssland råkade ramla ur något fönster och dog - det var också förra året. Krim var ganska nyligen. Stödet för vitryske diktatorn var också förra året. "Förbudet" för Rysslands grannländer att gå med i Nato var alldeles nyligen...... m.m.

    Förresten så har jag inget mot Ryssland generellt. Det var inga problem på 90-talet, under Gorbatjov. Förutom Tjernobyl då. 


    Ja tjernobyl skedde på 80-talet som sagt.

    Det har ingenting med vaccinets kvalitet att göra.

    Läs det jag skrev i inläggen innan. Det finns inget land i världen som står för så många tragiska öden som grannen i väst. Fortfarande är det anmärkningsvärt att du drar den parallellen till detta vaccin. Du har alltså *en känsla* av att detta vaccin kan ha vadå (?) betydande bieffekter som hemlighålls för omvärlden och avfärdar det därför? Alltså har du fakta på det du står här och säger? Det låter mest som om du tror på allt media skriver i princip och dit stormakterna vill ha dig. Med all respekt men din bild låter väldigt onyanserad och som att du har en avsaknad av att kunna se olika perspektiv.. har märkts av i samtliga trådar i ämnet du skrivit i. Menar inte att trycka ner dig. Det låter bara väldigt enkelspårigt.

    Är väldigt insatt i hur ryssar fungerar tack ...
    Om du vet hur ryssar fungerar kan du då förklara varför de inte vill vaccinera sig trots att Putin gjort det och intygat att vaccinet är säkert? Ryssland har väldigt låg vaccinationsgrad, varför är det så? Litar de inte på sina makthavare?
  • Anonym (W)
    Sun 9 Jan 2022 11:04
    #48
    Anonym (Fria) skrev 2022-01-09 01:42:58 följande:

    Det där ni skriver om är off topic och ni ignorerar allt jag skrivit i tråden redan gällande det ni skriver. Alltså seriöst - läs era egna inlägg och kom sen och påstå att ni inte är hjärntvättade och kommer med uttalande som ni inte kan backa upp med fakta? Vad gällande detta vaccin (on topic) har de inte varit transparenta i?

    Har aldrig påstått att det är demokratiska länder eller att jag sympatiserar med Nordkorea. Lyssna på er själva.

    Att jag skulle ha en intressant arbetsgivare pga att jag tror att sputnik kan vara ett bra vaccin, är ni seriösa?

    Kan inte svara på varför det är låg vsccinstiknsgrad i Ryssland (inte kollat faktiskt) men kanske är de skeptiska precis som här och i stora delar av världen? Av precis samma anledningar? Finland och Sverige har ju funderat på att köpa in det och Ungern och san marino har redan gjort det. Det används i många delar av världen med framgång så.. likadant med kinesiska vaccin.


    Ok det är du som i en annan tråd inte använde Google, och där det framkom att din källkritik inte höll måttet. Ok, då vet jag. Åk du till San Marion, det blir säkert bra. 
Svar på tråden Foliehattar o covid-19-vaccin