• Anonym (Casan­ova)
  Sun 9 Jan 2022 00:39
  21589 visningar
  132 svar
  +1
  132
  21589

  Foliehattar o covid-19-vaccin

  riboflavin skrev 2022-01-08 13:58:36 följande:

  Själv har jag stött på och diskuterat vaccination mot C-19 ganska ofta i olika sammanhang. Andelen som anger konkreta och underbyggda argument mot just de tillgängliga vaccinerna är försvinnande liten.

  Sen är spannet stort. Från de som vill veta mer om mRna-teknik och eventuellt långsiktiga bieffekter till de som vill medicinera med läkemedel som genomgått långt färre kliniska studier än vaccinen de misstror just på grund av för lite data till de som pratar om att vaccinen (samtliga, helt oberoende av varandra tydligen) tagits fram av pedofilrymdödlorna i något slags sadistiska syfte.

  Jag jobbar med läkemedelsforskning, mitt svar på alla konspirationsteorier är att hade vi velat spåra er hade vi nyttjat era telefoner och hade vi velat ha ihjäl er så hade ni redan varit döda.


  Ja.. varför spåra? Det sker ju redan via telefonerna... Inte ens ett litet spontanmord kan man ju få begå utan att man ska behöva förklara vad ens telefon gjorde på platsen.

  I övrigt, bra inlägg!
 • Anonym (Casan­ova)
  Sun 9 Jan 2022 00:47
  #43
  Anonym (W) skrev 2022-01-09 00:40:09 följande:

  Om du vet hur ryssar fungerar kan du då förklara varför de inte vill vaccinera sig trots att Putin gjort det och intygat att vaccinet är säkert? Ryssland har väldigt låg vaccinationsgrad, varför är det så? Litar de inte på sina makthavare?


  Är så i många diktaturer. Folket tar det som sägs i tidningarna med en stor nypa salt. Är lika i Kina. Fast där vaccinerar sig folk. Vaccindöden är bättre än akut blyförgiftning.

  Är väl bara Kamrat Kim som kan undervisa folket väl. Där vet folket att lita på det som sägs i media. Kan för övrigt rekommendera er alla att lyssna. Den är rätt rolig.
Svar på tråden Foliehattar o covid-19-vaccin
Logga in
Bli medlem