Inlägg från: Anonym (Kanske tänkvärt?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Foliehattar o covid-19-vaccin

    Något som är oroväckande vad gäller foliehattar är att de bevisats haft rätt i sak. Särskilt i relativ nutid. Lite för ofta.

    Jag tror detta gör foliehattar extra farliga vad gäller covid. Våra samhällen, poilitiker och övriga makthavare har i andra frågor påkommits med att ljuga, hyckla, dölja, manipulera, göra hönor av fjädrar osv osv. Alldeles för ofta i en drös frågor, och just foliehattar har vart tidigare än andra med att påpeka detta. eftersom foliehattar ser konspirationer i allt, så ser de ibland även riktiga konspirationer långt tidigare än övriga.

    Så att vi har extra många foliehattar nu med covid är inte bara för att foliehattarna har vart duktiga på att sprida misinformation, utan för att förtroendet (med rätta) för myndigheter, politiker, traditionell media är så lågt.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Fria) skrev 2022-01-14 23:04:08 följande:
    Ja du har så rätt. Fast en konspiration är ju någonting hemligt. I det här fallet är ju inte direkt agendan dold.

    Provaxxers är en samling neurotiska hönor som verkligen kommer att samlas kring vaccinet likt flugor kring hästskit en gång i halvåret tillsammans med sina barn eller oftare om företaget och staten med frihet under tvång så önskar för att få sina små koder i telefonen för att få lov att få en kort liten känsla av trygghet och kanske komma med den goda smaken att få gå på konsert.
    Jag sa aldrig att jag var antivaxx. Det är jag inte!!

    Bara försöker förklara vad jag tror och varför de är så många av dem. Pga opålitliga ljugande makthavare i relativ nutid. Förtroendet för samhället är väldigt lågt...fan tom sossar har lågt förtroende för samhället numera.
Svar på tråden Foliehattar o covid-19-vaccin