• Anonym (***)
  Ons 12 jan 16:22
  4927 visningar
  27 svar
  Inlägg från Anonym (***) Visa alla inlägg
  27
  4927

  Behöver du hjälp med ekonomi?

  Anonym (Gränser) skrev 2022-01-12 12:58:53 följande:

  Med risk för att vara en tråkmåns vill jag varna för att ta hjälp med sin ekonomi av någon som man faktiskt inte har koll på VEM det är.

  Jättebra TS, att din kollega är hjälpt och att du vill hjälpa andra. Jag tänker dock på att människor som är ekonomiskt.utdatta och okunniga faktiskt riskerar att bli lurade av folk som uppger sig vara vilja väl.

  Just nu efterlyser du ju människor som har dåligt koll på ekonomin och risken finns faktiskt att du inte alls vill dem väl, utan luras.

  Lyxfällan hjälper bara mot vissa typer av problem. Folk i skuld p.g.a. ett kraschat företag, eller en gammal skuld från 90-tals krisen blir inte aktuella för programmet.... Självklart tar de ej emot en sjukpensionär där det inte är mycket mer att göra än att söka skuldsanering. Inte heller har de med folk vars oförsäkrade boende brann upp... Eller något annat som liksom inte går att fixa OCH bli bra TV.


  Ja, det stämmer. Men vem vill se ett program där man bara konstaterar att Astrid 65 år inte går att hjälpa? Gruppen som går att hjälpa med vettiga råd och tips är stor, och jag tror många får sig en tankeställare när de ser programmen. Och programmet heter Lyxfällan av en anledning. Att förhindra att fler faller över kanten är också viktigt. 
Svar på tråden Behöver du hjälp med ekonomi?
Logga in
Bli medlem