• Anonym (Lisa)

    Sex är ju helt värdelöst?

    Varje gång jag o min pojkvän har sex så blir de samma grej hela tiden. Alltid att vi kysser varan och jag suger av han 10-15min. Sen har vi sex 5 min tills han kommit sen är det över direkt. Alltid missionären. Sen efteråt vill jag fortsätta en stund men då är han alltid för trött för att smeka mig. Händer att jag tar fram rabbiten... ber han använda den på mig men han gör de löst och dåligt och med noll känsla. Man märker hur tråkigt han tycker det är... sen får jag alltid använda den på mig själv... och han bryr sig inte om jag kommer eller inte. Visst behöver inte komma varje gång men iaf hälften av gångerna vore ju trevligt då vi har sex väldigt sällan.....

    har tagit upp att jag gärna vill att han ska ta initiativet till andra sexställningar... som 69an doggy, rida osv.. men det har nästan aldrig hänt. 69an har hänt en gång på 5 år tillsammans. Jag fick ta initiativet... och vill helst inte göra det då jag vill vara den undergivna i sängen... doggy har kanske hänt 5 gånger totalt på 5 åren.. rida har väl hänt ibland men då är de alltid jag som föreslår de o lägger mig över... han säger aldrig vad han vill, och har har gett mig oralsex typ 5 gånger på 5 år.. och korta stunder utan inlevelse. Och har alltid fått be han. Nästan aldrig hänt självmant. När jag tar upp det här så säger han att han gärna kan ge oralsex och att han kan tänka sig göra allt med mig. Men så skumt att han inte visar det? Har förklarat att jag vill att han tar för sig o styr o visar men händer typ aldrig. I början av vårat förhållande tog han initiativ till att börja smeka mig och ta mig i doggy och så.. men nu händer det aldrig.. hade ni accepterat att ha det såhär ?

  • Svar på tråden Sex är ju helt värdelöst?
  • Anonym (Väldigt sexuell säga det)

    Låter tråkigt, personligen knullar jag hårt och i olika ställningar.

  • Anonym (Nej)

    Säg att du inte vill ha sex mer om det inte blir en ändring, med mer fokus på dig och mer variation.

    Säg att han får börja med att smeka dig till orgasm med rabbiten, medan han fortfarande är kåt, eller slicka dig.

    Sen kan du göra på honom.

    Damerna först brukar bli bäst, många killar blir oengagerade när de själva kommit.

  • Anonym (ööö)

    Antingen ser ni till att DU kommer först (för då har oftast killen intresset kvar), eller så hittar du en kille som faktiskt fattar att båda ska njuta när man har sex. 

  • Anonym (e5r)

    Är en kille helt respektlös och vill inte ha ett bra sexliv för båda brukar det inte stanna vid problem i sängen, antagligen är han idiot på andra plan också.

  • Anonym (Ghost)

    Ts, din rubrik är lite felaktig. "Sex med min pojkvän är ju helt värdelöst" ska det ju stå.

    Prata med honom om att du också har behov och vägra vara en levande kn*lldocka åt honom.

  • Gildur

    Jag vill bara påpeka, som man, att lusten försvinner med utlösningen. Han måste lära sig att vänta på dig, och ni behöver prata om saken och verkligen lyssna på varandra. Når ni inte riktigt varandra i era samtal så har ni nog större problem än sexet, tyvärr.

  • Anonym (Killen)

    Det är allmänt känt att de flesta tjejer inte får ut något av sex medans killar tycker det är jätteskönt.

  • prospicientia
    Gildur skrev 2022-01-09 18:23:19 följande:

    Jag vill bara påpeka, som man, att lusten försvinner med utlösningen. Han måste lära sig att vänta på dig, och ni behöver prata om saken och verkligen lyssna på varandra. Når ni inte riktigt varandra i era samtal så har ni nog större problem än sexet, tyvärr.


    ... att låta henne få ta den tid på sig hon behöver, som du säger, ja. Men nej, efter utlösning blir man känslig på ollonet och har svårt att få erektion igen på ett tag och  brukar också tappa lusten och orken att njuta själv - inte viljan att stimulera och tillfredsställa tjejen! Varför skulle jag tappa intresset för TJEJENS njutning för att jag har kommit??
  • Ocdmänniska

    Kan vara att han har svårt för att ta Initiativ, prata med han om hur det känns! Och sen tycker jag att du ser till att du kommer först, så fokusera på dig själv så får han ta hand om sig själv så kanske han förstår också tillslut, så sluts gå ner på han om han inte gör det på dig!.

    Om du vill riktigt så gör helt tillbaka kaka och sluta när du kommer och säg att du är trött.

  • prospicientia
    Anonym (Killen) skrev 2022-01-09 18:29:09 följande:

    Det är allmänt känt att de flesta tjejer inte får ut något av sex medans killar tycker det är jätteskönt.


    Inte ens den sista satsen i meningen gäller allmänt. Jag tycker t.ex. inte att sex med en tjej är särskilt skönt och jag är kille.

    Haha, jag minns en gammal bok jag läste i tonåren. Där var det en liten test man kunde göra. En av frågorna var hur första samlaget upplevdes. De hade då olika skalor för killar och tjejer - för killar från skönt till jätteskönt och för tjejer från skönt till outhärdligt eller något i den stilen. Jag reagerade så på det eftersom jag är kille och inte precis kan påstå att första samlaget var ... - jag menar, det gjorde ju inte ont såklart, men skönt kan jag heller inte påstå att det var.
Svar på tråden Sex är ju helt värdelöst?