• Ellobi

    BIM Februari 2022

    Holy93 skrev 2022-01-11 11:38:22 följande:
    BIM Februari 2022

    5/2 Ellobi (6:e försöket efter mf, 2:a barnet)

    7/2 Holy93 (Tredje försöket, andra barnet)
    Jag tror att det här blir sista gången som jag aktivt lägger till mig på en bim-lista. Känner att det tar mer än det ger då man själv inte plussar och tycker att "alla andra" gör det. Kluven.
  • Ellobi

    Jag är bara glad om jag blir med barn och får behålla det. Sen om det råkar bli i december, känns helt ovidkommande! Att försöka planera något som jag ändå inte kan styra över, känns som att lägga tankar, känslor och energi på fel saker. Jag kan bara hoppas och önska att det blir min tur att plussa snart och att ligga mycket under ÄL är det enda jag kan styra

  • Ellobi

    Idag kommer mannen hem efter en veckas jobb borta och som av en händelse fick jag en glad gubbe på äl testet i morse.Hjärta. Vilken tajming!

  • Ellobi

    Fick positivt utslag på äl test två dagar i rad, både ons och tors. Brukar inte testa mer när jag väl fått den glada gubben, men gjorde det igår. Blev lite snopen då han dök upp igen . Vet inte om man ska ligga idag igen eller om det räknas som "försent" nu och det ägglossande fönstret är förbi? Hur gör ni andra?

  • Ellobi

    Hej alla. Inte så aktiv att skriva alla gånger, men läser allt och följer tråden såklart. 

    Testade positivt för covid igår, trots dos 3, och mår väl inte tipp topp direkt. Ingen feber eller svår hosta men SJUKT ont i halsen, huvudvärk och muskelvärk är värsta symtomen.
    Kunde inte sova inatt för jag hade så ont i halsen. Och fick rådet idag att ta en whisky med varmt vatten och honung. Vilket jag gjorde....kom sen på att det kanske inte var ett så smart drag Förvånad.  6 dagar kvar till BIM, hur ängslig ska man vara?

  • Ellobi

    Kan fortfarande inte citera?

    Svar till Grodan. Skönt att höra att du fått det beskedet! Då kan jag slappna av lite och inte oroa mig över det där. Tack för det Skrattande.

    Miisery, tack för krya på hälsningHjärta

  • Ellobi

    Beror det på om man har android eller iPhone ifall man kan citera eller ej? Frustrerande oavsett, så tumme ner från mig!

    Uppdatering från covid-sjukstugan och här börjar det finnas hopp om liv, thank the lord! Usch vilken huvudvärk och halsont jag har haft, huvva! 

    Börjar bli slutspurt till BIM för mig men har hittills inga direkta känningar. Hur är det för er andra i listan?

  • Ellobi
    evelinagra1 skrev 2022-02-01 19:05:08 följande:
     usch va jobbigt med corona men skönt att det börjar bli bättre! Spännande att BIM närmar sig, har du tänkt att testa innan eller väntar du?
    är på äl+6 idag och känner än så länge ingenting, dock har ju ägget troligtvis inte fäst än haha, jag har ganska kort lutealfas så har troligtvis bim på söndag om jag har räknat rätt :) 
    Men titt å häpna! Huxflux så gick det citera? Weird!

    Nä, jag väntar. Slösar ändå massa pengar på äl-test så jag avvaktar och ser om mensen kommer på utsatt dag, då kanske jag måste testa . Tror dock inte på plus den här gången heller, borde känna nånting nu tycker jag...

    Oj, ja det var kort. Ställer den kortare lutealfasen till något för er? Försvårar det?
  • Ellobi

    Har tre dagar kvar till BIM men efter lite mys med mannen (som kom hem idag efter jobbvecka på bortaplanHjärta), så kom det lite rosa på pappret efteråt. Vet inte om mensen är på g för tidigt eller vad det är. Får se om det kör gång på riktigt ikväll... Blev lite deppig .

  • Ellobi

    Grodan90 och Miisery: Tack för all pepp men tyvärr så blev det en superkort cykel den här gången. Ingen tvekan nu längre.

    Stort lycka till ni andra nu i februari ??. 

Svar på tråden BIM Februari 2022