• Tor 13 jan 16:38
  25664 visningar
  73 svar
  Inlägg från LadyJane Visa alla inlägg
  73
  25664

  Covid under graviditet, hur mådde ni?

  Anonym (Val) skrev 2022-01-13 16:22:48 följande:
  Fast det är väl hennes val att ta vaccinet eller ej. Den som blir drabbad om hon blir sjuk är ju hon själv och hennes ofödde bebis möjligtvis (nu är hon väl vaccinerad och har fått barnet till och med)

  Vad som är mer egoistiskt är väl att man som fullvaccinerad tror sig ha rättigheten att köpa fritt fram trotts att man faktist kan sprida smitta ändå. Det är ju bara att kolla på vad som skedde igår bland våra politiker. Trotts vaccinerade så är det hittills 2 st som har testat positivt för covid.

  Allas val, vaccinerade eller ej för i så fall ifrågasättas. Kanske är en bättre idé att slopa vaccinationspass och införa gratis snabbtester till alla så att man kan testa sig innan man beger sig ut i samhället. Som sagt, spelar ju tydligen ingen roll om man är vaccinerad eller ej, alla smittar
  Nu agiterar du som en antivaxxer av rang och blandar högt och lågt, sakligt och fabulerar så att det bara blir geggamojja av alltihop.

  Det är hennes personliga val men det är alla andras rätt att ifrågasätta det då hennes val påverkar ALLA i samhället.

  Snabbtester är svindyra och ska inte betalas av skattebetalarna bara för att det springer lösa egocentriska galenpannor som inte har förmåga att tänka på andra än sig själva. Du som ovaccinerad ska självklart bekosta det helt utan statlig rabatt. Det finns ju orsaker varför länder nu börjar införa extra skatt på ovaccinerade. De är svindyra för samhället och ska självklart stå själva för den extrakostnad som de påtvingar samhället.

  Så nej, gratis snabbtester för att hjärntvättade antivaxxers ska få springa lösa ska vi INTE ha. De gör ett val och får ta konsekvenserna av det och de ska inte få sin galenskap subventionerad av skattebetalarna.
 • Tor 13 jan 17:11
  #29
  Anonym (Val) skrev 2022-01-13 17:01:54 följande:
  Hur projicerar jag mina känslor på andra i ett lugnt tillstånd när det är LadyJane som tydligt är upprörd och kommer med påhopp om att jag skulle ljuga eller påstå?

  Så nej, jag har inte förstått.

  Jag betalar gärna mer skatt för att dela ut ett test som fungerar för att stoppa smitta gällande både ovaccinerade samt vaccinerade än att dras med vaccinpass som uppenbarligen inte visar på om du bär på smitta eller ej. Det visar bara på att du eventuellt inte blir lika sjuk eller behöva påvisa symtom om du har ett pass.

  Jag tror personligen att snabbtest löser saker i samhället snabbare så att smittan kan begränsas mer än att springa med ett papper som inte skyddar andra från att bli smittade.
  Det är bara en annan form av påhopp, att projicera egna känslor på andra på det sätt du gör. Skärp dig. Att du är upprörd betyder inte att alla runt dig är det.
  Det blir väldigt tragiskt att du inte förstår en sådan enkel sak.

  Man vet att vaccin skyddar effektivt mot smitta. Det stoppar den inte helt men minskar rejält. Det betyder inte att det är som dina lögnaktiga påstående, att vaccin är overksamt ur smittsynpunkt.


Svar på tråden Covid under graviditet, hur mådde ni?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.