Inlägg från: Anonym (Man ca 40) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man ca 40)

    Min sambo tittar på lesbisk porr

    Vi är i 40-årsåldern och har barn. Tillsammans länge. Upptäckte av en slump(snokade inte) att min sambo porrsurfar några gånger i månaden. Hon tittar i princip bara på lesbisk porr, ofta ?tribbing?.

    Det jag undrar är helt enkelt, kan man som heterokvinna tända på lesbisk porr eller ska jag tolka det som att hon är homo eller iaf bi? Kanske endast nyfiken? Att hon surfar porr och vad hon tittar på skiter jag i. Det är mer det att jag undrar över hennes läggning.

    Vi har sex någon/några gånger per månad och alltid, alltid på mitt initiativ. Hon säger själv att hon saknar egen lust och driv men går igång om jag tar initiativ. Visst, jag ger henne alltid orgasm och så men den där riktiga känslan tycker jag inte infinner sig. Jag tolkar henne som ?det är trevligt att ha sex men jag klarar mig utan också?.

    Tankar från er? Vore intressant med input från främst kvinnor.

  • Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr
  • Anonym (Man ca 40)

    Visst, män kan väl också svara. Ni vet jag att detta är familjeliv, men snälla, kan vi inte hålla oss till ämnet? Könsroller etc kan vi skapa separata trådar för. Jag vill inte fråga henne för jag vet att det inte komma landa väl. Och detta är ingen jävla runktråd, jag har funderingar kring detta!

  • Anonym (Man ca 40)
    Anonym (Intebi) skrev 2022-01-13 16:29:51 följande:

    Jag och flertalet av mina tjejkompisar har nog sett lesbisk porr utan att vara bi.

    Det har varit för att vi tänker oss in i den tjejens sits och lesbisk porr tenderar att vara mjukare och mer fokuserad på kvinnans njutning.

    Har många manliga bekanta som inte ser lesbisk porr för det är något som saknas. Det innebär inte att det är mannen de tänder på och därmed är bi..

    Jag tycker heteroporr till 99.99% fokuserar på mannens njutning dessutom ska det gagas och pang på direkt osv osv.

    Finns ju säkert ?bra? hetero porr men svårare att hitta.


    Just det! Jag tycker själv lesbisk porr just saknar nåt och föredrar att titta på heteroporr. Tänder däremot inte alls på män! Har kollat bögporr vid enstaka tillfällen men bara av nyfikenhet. Skulle aldrig titta och bli upphetsad.
  • Anonym (Man ca 40)

    Självklart kan man tända på lesbisk porr utan att vara homosexuell. Att tjafsa om sånt är bara löjligt. Var och en måste själv få definiera sin läggning och att andra ska göra det åt en blir löjligt. Däremot kan det vara mycket möjligt att man är bi eller homo

    Om man tänder på det.

    Jag har ju dessutom ytterligare information om relationen som ni inte har, men allt kan man så klart inte skriva.

    Jag har fått en del input. Tack! På fl är allt ofta då enkelt. Bara att fråga henne?! Ha! Då hade jag väl redan gjort det. Det skulle aldrig leda till nåt bra utan med stor sannolikhet göra bor relation sämre.

    Är det fler som vill skriva, gör gärna det

  • Anonym (Man ca 40)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 20:11:13 följande:

    Ingen har sagt att man är homo om man som kvinna tänder på lesbisk porr. Däremot är man, per definition, åtminstone bisexuell.

    Om var och en själv måste få definiera sin läggning och inte utgå ifrån de definitioner som redan finns så kan en man som ligger med bara män och bara blir kär i män lika gärna säga att han är hetero och inte alls bög. Hör du inte hur konstigt det blir?

    Kommunikation är a och o. Kan du inte prata med din kvinna om saker och ting så är det nog lika bra att ni gör slut oavsett hennes läggning. Helst igår.


    Jo, på fl är det lösningen på allt. Kommer man inte överens om disken är det lika bra att sälja kåken, dela pensionssparandet, låta barnen växa upp med delade föräldrar. Allting är svart eller vitt. En relation är inte mer än just den här diskussionen?:)
Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr