Inlägg från: Anonym (Lina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lina)

    Min sambo tittar på lesbisk porr

    Om hon bara kollar lesbisk porr så tror jag att hon är lesbisk eller bi. Det låter skumt att bara kolla på lesbisk porr om man är hetero. Jag är tjej och hetero, har sett lesbisk porr ett par gånger i mitt liv men går inte riktigt igång på det. Blir mest full i skratt för att tjejerna har så långa lösnaglar båda två och ska krafsa i varandra..prata med din tjej. Kanske har du chansen att utveckla ert sexliv nu.

  • Anonym (Lina)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 17:37:25 följande:

    Du skriver att du tänder på själva akten och att de blir tillfredsställda på ett sätt som du själv blir tillfredsställd på. Ja, fast det är ju fortfarande nakna kvinnor i filmerna du tittar på. Heterosexuella kvinnor vill inte se porrfilmer där två kvinnor tillfredsställer varandra. Det går ju emot hela definitionen av heterosexualitet. Tror du att heterosexuella män vill se bögporr?

    Nej, jag har aldrig sagt att man är bisexuell om man är man och gillar heteroporr. Jag har heller aldrig sagt att man är bisexuell om man är kvinna och gillar heteroporr.

    Dock tänder de allra flesta män på lesbisk porr. De kanske inte tittar på det frekvent men de tänder på det.


    Det finns ju å andra sidan många lesbiska kvinnor som enbart tittar på bögporr. Och en hel del heterokvinnor som tittar på bögporr. Själv tycker jag att det låter konstigt men vem är jag att döma. Jag går inte igång på lesbiskt sex eller bögsex men men
  • Anonym (Lina)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 18:41:39 följande:

    Jag har aldrig hört eller läst att det finns många kvinnor som tittar på bögporr, varken heterokvinnor eller lesbiska kvinnor. I alla fall inte lesbiska kvinnor.


    Känner flera tjejer som gillar bögporr, för att det är två snygga killar som blir objektifierade antar jag. Och lesbiska butch-flator som tittar på bögporr för att dom identifierar sig med män och mannen som sätter på. Sexualitet är verkligen komplext.
  • Anonym (Lina)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 20:12:17 följande:

    Att du känner tjejer som gillar bögporr innebär naturligtvis inte att det är vanligt att tjejer tänder på det.


    Intressant att du är så motvillig till att acceptera att det är många som tittar på både det ena och det andra och har gränsöverskridande fantasier.
  • Anonym (Lina)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 20:25:00 följande:

    Det är inte någon allmän, känd sanning att många kvinnor tittar på bögporr. Du kanske känner några som gör det men det betyder inte att det är vanligt. Det finns till och med en lista över vilka kategorier kvinnor tittar på mest i porr och bögporr fanns inte ens med på den listan. Till och med lesbisk porr var vanligare.


    Ja men den vanligaste porren att kolla på i Sverige var ju enligt en ny undersökning äldre kvinnor, mammor och hentai (alltså tecknad porr). Bland både kvinnor och män. Det är baserat på vad folk söker på. Är det inte lite underliga kategorier? Det jag menar är att folk har så otroligt olika smak för porr och det här med att vissa tjejer kollar bögporr är knappast något nytt. Nytt för dig kanske. Även om det kanske är vanligare att tjejer kollar på heteroporr eller lesbisk porr. Vad kollar du själv på för porr, vore spännande att veta? Jag är heterotjej och kollar mest på gruppsex med en tjej och flera killar.
  • Anonym (Lina)
    Anonym (Man ca 40) skrev 2022-01-13 19:45:38 följande:

    Självklart kan man tända på lesbisk porr utan att vara homosexuell. Att tjafsa om sånt är bara löjligt. Var och en måste själv få definiera sin läggning och att andra ska göra det åt en blir löjligt. Däremot kan det vara mycket möjligt att man är bi eller homo

    Om man tänder på det.

    Jag har ju dessutom ytterligare information om relationen som ni inte har, men allt kan man så klart inte skriva.

    Jag har fått en del input. Tack! På fl är allt ofta då enkelt. Bara att fråga henne?! Ha! Då hade jag väl redan gjort det. Det skulle aldrig leda till nåt bra utan med stor sannolikhet göra bor relation sämre.

    Är det fler som vill skriva, gör gärna det


    Varför kan du inte fråga henne om det? Att bara avfärda det helt med att er relation skulle bli sämre låter tråkigt. Vem vet, hon kanske har fantiserat i åratal om att ta in en extra tjej i sängen och skulle bli kåt av att du delade den fantasin med henne? Du skriver ju att ert sexliv sker på ditt initiativ och att hon inte verkar så intresserad av sexet. Ändå kollar hon på lesbisk porr och tillfredsställer sig själv i ensamhet. Det säger ju något. Frågan är vad. Jag tycker att du har ett guldläge att fördjupa er relation och ert sexliv, om du vågar ta steget och visa dig sårbar.
Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr