Inlägg från: Anonym (Fia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fia)

    Min sambo tittar på lesbisk porr

    Anonym (L) skrev 2022-01-14 16:12:23 följande:

    Det är inte jag som har kommit på sexuella läggningar och hur de definieras.

    Sexuell läggning handlar inte bara om vad man dras till rent känslomässigt, som du verkar tro. Det handlar lika mycket om vilket kön man tänder på och blir upphetsad av. Tittar man på lesbisk porr som kvinna så är man ej hetero. Kolla upp definitionen av samtliga sexuella läggningar om du ej tror mig. Om du är en sådan som tycker att man minsann kan strunta i befintliga definitioner och definiera sin läggning helt själv så kan man ju lika gärna säga att en man som bara ligger med män är hetero. Hör du hur dumt det låter?

    Jag har inte fel. Jag har rätt. Det är ni andra som lever i någon slags förnekelse.


    Jag tittar på lesbisk porr för det är enklare att leva in sig i. Hetroporr är ofta inriktad på mannens njutning och perspektiv vilket jag inte kan relatera till. Det handlar inte om att jag tänker att tjejerna har läckra bröst osv utan mer lever mig in i hur det känns med tunga och fingrar på de ställen de är i filmen. Jag skulle lika gärna kunna titta på samma aktiviteter med en man och en kvinna men de är svåra att hitta.

    Jag har aldrig tänt på en kvinna i verkligheten.

    Jag vet inte vad det är för hittepådefinition du kör med men jag är inte lesbisk eller bi.
  • Anonym (Fia)
    Anonym (L) skrev 2022-01-14 16:28:55 följande:

    Det finns heteroporr som fokuserar på kvinnans njutning. En heterosexuell kvinna vill givetvis inte titta på nakna kvinnor när hon onanerar. En heterosexuell man vill givetvis inte titta på nakna män när han onanerar. Det är snarare motbjudande. I varje fall inte upphetsande.

    Man måste inte ha tänt på en kvinna i verkligheten för att vara bi/homo.

    Påhitt? Det kallas bisexuell om man blir kär i eller tänder på både män och kvinnor.


    Jag tänder inte på och blir inte kär i kvinnor. Kvinnokroppen är vare sig upphetsande eller motbjudande för mig. Det är handlingarna jag tänder på, inte vem som utför dem.

    Självklart finns det mjuk heteroporr men varför orka leta när 95 % av heteroporren har kuken i fokus och jag hittar det jag behöver på annat sätt.

    Jag tycker det är lite nedlåtande mot de som är defacto bisexuella att du vill klumpa ihop dem med alla kvinnor som inte tycker nakna kvinnor är motbjudande.
  • Anonym (Fia)
    Anonym (What) skrev 2022-01-14 17:59:30 följande:

    Straighta kvinnor onanerar inte till två nakna kvinnor som slickar varandra. Alltså, nej. Det spelar ingen roll att du tittar på det på grund av handlingarna. Det är ändå två nakna kvinnor som ligger med varandra och du onanerar åt det = bi/lesbisk.


    Ojdå. Bäst att komma ut till mannen då. Haha!
  • Anonym (Fia)
    Anonym (What) skrev 2022-01-14 19:31:25 följande:

    Gå in och läs om definitionen av bisexualitet. Där står det klart och tydligt att bisexualitet definieras som attraktion/romantiska känslor till båda könen.


    Fast det handlar ju inte om att man attraheras av kvinnorna. *bankar huvudet mot en stenvägg*
Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr