• Anonym (Man ca 40)

    Min sambo tittar på lesbisk porr

    Vi är i 40-årsåldern och har barn. Tillsammans länge. Upptäckte av en slump(snokade inte) att min sambo porrsurfar några gånger i månaden. Hon tittar i princip bara på lesbisk porr, ofta ?tribbing?.

    Det jag undrar är helt enkelt, kan man som heterokvinna tända på lesbisk porr eller ska jag tolka det som att hon är homo eller iaf bi? Kanske endast nyfiken? Att hon surfar porr och vad hon tittar på skiter jag i. Det är mer det att jag undrar över hennes läggning.

    Vi har sex någon/några gånger per månad och alltid, alltid på mitt initiativ. Hon säger själv att hon saknar egen lust och driv men går igång om jag tar initiativ. Visst, jag ger henne alltid orgasm och så men den där riktiga känslan tycker jag inte infinner sig. Jag tolkar henne som ?det är trevligt att ha sex men jag klarar mig utan också?.

    Tankar från er? Vore intressant med input från främst kvinnor.

  • Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr
  • Anonym (What)
    Jagorkarinte skrev 2022-01-15 07:38:14 följande:

    Har återigen haft flertalet kvinnokompisar som har haft sex med kvinnor som säger att dom är hetro. Alla ser definition av läggning på olika sätt.

    Det går ju nt att diskutera med sånna som du för du vägrar ju ändra dig och förstå andra. Måste vara tråkigt att allt i världen är så svart vitt och inte vilja lära sig hur sina medmänniskor ser och känner saker.


    Varför existerar då befintliga definitioner av sexuella läggningar om folk ska frångå dessa? Du menar alltså att en man som endast ligger med män kan kalla sig själv straight? Hör du inte hur dumt det låter?
  • Anonym (What)
    Anonym (XXX) skrev 2022-01-15 10:40:29 följande:

    Hon skulle inte få ut något av den porren, om hon inte hade sexuella känslor för kvinnor själv, så minst bisexuell måste hon ju vara. 

    Hur tänker du då - att just detta kan ingen människa ljuga om? Självklart kan de det, och genom historien har folk varit tvunga att göra det. Jag kan tänka mig att TS' fru också känner sig tvungen att ljuga, i och med att hon en gång förmodligen har fattat ett medvetet beslut att inte leva ut sin läggning, utan gifta sig med en man, skaffa barn på naturligt sätt och få hela det "normala lyckad-paketet". Självklart ljuger hon då, om någon misstänker något.

    Jag tycker för övrigt inte heller att detta är något man ska vara tvungen att redogöra för, t.ex. på sin arbetsplats eller i myndigheters frågeformulär. Men ens egen partner måste ju ha rätt att fråga om det. Eller??? Blir ju skitkonstigt att leva sitt liv med någon som man misstänker tänder på ett annat kön, än det man själv tillhör. Och i TS' fall visar det sig ju också, genom att frun inte tar initiativ till sex, och inte verkar vara särskilt entusiastisk när de ändå har det. 


    Exakt.
  • Ocdmänniska
    Anonym (What) skrev 2022-01-16 14:46:57 följande:

    Då behöver vi ju inte ha några definitioner överhuvudtaget. Då kan ju en man som bara ligger med män påstå att han är hetero.


    Behöver man inte det? Bara för att du inte kan bestämma vad folk har för läggning? Bara för ingen kan säga eller bestämma vad någon har för läggning?
  • Anonym (What)
    Ocdmänniska skrev 2022-01-16 14:52:28 följande:

    Behöver man inte det? Bara för att du inte kan bestämma vad folk har för läggning? Bara för ingen kan säga eller bestämma vad någon har för läggning?


    Jahapp. Jag är en heterosexuell man som bara ligger med män, men jag svär, jag är ändå hetero!
  • Ocdmänniska
    Anonym (What) skrev 2022-01-16 14:56:01 följande:

    Jahapp. Jag är en heterosexuell man som bara ligger med män, men jag svär, jag är ändå hetero!


    Okej, jag bryr mig inte. Inte heller har jag någon rätt att säga till dig vem du är. Inget av detta handlar om mig eller påverkar mig det minsta
  • Anonym (same procedure as last year)

    Helt uppenbart är i alla fall att det är samma mentalt begränsade person som sitter i tråd efter tråd på FL och bara inte kan ta åt sig fakta, för man har fått för sig nånting och är inte mottaglig för ny information.

    Orka tragga med folk som inte har någon fantasi, varken sexuellt eller för övrigt.

    Waste of time bara. 

  • Anonym (Hetero)

    Jag är hetero och kvinna. Jag tittar endast på filmer med lesbiskt sex då jag tycker det är så avtändande med alla hetero filmer där kvinnor ska suga av alla män tills dom får kväljningar. Jag är inte det minsta intresserad av att ha sex med kvinnor, bara otroligt äcklad av kräksex. P.s tror inte så många kvinnor älskar att suga kuk tills dom kräks vilket 99 procent av p-filmer verkar gå ut på.

  • Anonym (Udin)

    Vet att en del inte vill se andra män, då det nästan kan kännas som otrohet. De flesta killar i porrfilmer ser ju verkligen inte trevliga ut heller.

  • Anonym (3kant?)

    Varför inte prata med henne och se om hon kanske vill få in en trekant med någon. Hon kanske behöver få leva ut något, känner sig hämmad. Efter kanske ni har hittat en ny krydda i livet för er båda. 

  • Anonym (What)
    Ocdmänniska skrev 2022-01-16 14:57:49 följande:

    Okej, jag bryr mig inte. Inte heller har jag någon rätt att säga till dig vem du är. Inget av detta handlar om mig eller påverkar mig det minsta


    Jo då.
Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr