• Anonym (E)

    Kollega

    Det är väl ingen större fara. Man kan inte älska alla sina kollegor liksom. Var korrekt och artig bara så löser det sig.

  • Anonym (E)
    Anonym (Trådstartare1) skrev 2022-01-17 20:50:41 följande:
    Idag träffade jag kollegan igen. Först ignorerade han mig och var väldigt stel. Sen så började han slappna av och blev trevlig igen.

    Jag hoppas att vår kontakt ska fungera bättre nu framöver.

    Jag känner att han kan vara väldigt trevlig och jag hade lätt kunnat ha honom som vän men inget mer. Ibland får jag vibes av att han är intresserad av annat men att han försöker hålla distans eftersom jag är upptagen.
    Varför ska du ha honom som vän? Som sagt, behandla honom artigt och korrekt. Det räcker gott och väl. Ser ingen anledning till varför du, som är upptagen och säger dig tror att han kan vara intresserad, skulle försöka starta upp en vänskap. Så pass mycket att du startar en tråd. Nej släpp sådana tankar.
  • Anonym (E)
    Anonym (Trådstartare1) skrev 2022-01-18 14:16:58 följande:
    Jag menar inte att jag ska starta en privat vänskap. Jag menar att han är trevlig men jag hade max kunnat vara vän med honom, även om jag varit singel. Det är ett sätt att säga att jag inte känner någon attraktion men att han är trevlig bara.
    Ärligt talat, om så varit fallet tvivlar jag starkt på att du hade analyserat såhär och startat en tråd om honom.
Svar på tråden Kollega