• Anonym (,)
  Fre 14 jan 07:04
  4760 visningar
  34 svar
  +1
  Inlägg från Anonym (,) Visa alla inlägg
  34
  4760

  Behöver råd angående underkläder

  Köp ett par stringkallingar till honom, gärna med hål för kuken om det finns. Han har nog aldrig känt hur de känns att ha på sig. Gör det med glimten i ögat, slå in som present och säg att du vill att han har dem på sig nästa gång ni har sex.

  Efter det kommer han nog ha mer förståelse.

 • Anonym (,)
  Fre 14 jan 07:07
  #5

  m.lightinthebox.com/p/men-s-basic-g-string-underwear-normal-solid-colored-low-waist-black-blue-purple-s-m-l_p7097078.html&litb_from=paid_adwords_shopping&sku=1_45%7C2_288&country_code=se#header_anchor

 • Anonym (,)
  Fre 14 jan 07:08
  #6

  m.lightinthebox.com/sv/p/herr-spets-g-string-underklader-normal-enfargad-lag-midja-vit-svart-m-l-xl_p6918999.html&litb_from=paid_adwords_shopping&sku=1_45%7C2_287&country_code=se#header_anchor

 • Anonym (,)
  Fre 14 jan 07:10
  #7

  m.lightinthebox.com/sv/p/herr-spets-g-string-underklader-normal-enfargad-lag-midja-vit-svart-m-l-xl_p6918999.html&litb_from=paid_adwords_shopping&sku=1_45%7C2_287&country_code=se#header_anchor

 • Anonym (,)
  Fre 14 jan 07:13
  #8

  Lovar att när han fått ha dem på sig några gånger kommer han inte tjata mer om string. Tror det är det effektivaste sättet.

 • Anonym (,)
  Fre 14 jan 14:42
  #16
  Anonym (Bengt) skrev 2022-01-14 14:17:44 följande:

  Har försökt få min fru att köpa sexigare underkläder, men hon trivs bäst i rejäla bomullstrosor. Möjligen en liten, liten syndig spetskant allra överst.

  Men jag älskar henne ändå. 


  Om män bara visste hur obekväma s.k. sexiga underkläder är...skaver, kliar, svårt att tänka på nåt annat än hur obekväma de är. Blir inte ett dugg sugen på sex, vill mest bara få av de obekväma underkläderna. Vad är då poängen kan man undra
 • Anonym (,)
  Fre 14 jan 19:59
  #23

  Skulle haft väldigt svårt för en kille med en fixering vid ett visst plagg eller dyl. Sex blir ju så kopplat till det då. Inte liksom nu tar vi varandra på köksbordet, utan det måste till förberedelser. Sen känns det ju också som att plagget skulle kunna sitta på vem som helst, om det är plagget i sig.

  Är väl en fördel om man båda har fetisch för samma grej då.

 • Anonym (,)
  Fre 14 jan 21:13
  #25
  Tukt skrev 2022-01-14 21:07:05 följande:

  Man måste  inte ha samma fetisch för att kunna ha utbyte av det. Men man måste veta det ÄR en fetisch och sedan se möjligheterna med den.


  Men vari ligger utbytet om man själv inte gillar säg stringtrosor? Är väl snarare att man gör det för att göra sin partner glad, lite som att ge nån ett långt blowjob, men det är inte samma sak som att gilla stringtrosegrejen.

  Hur som. Nu frångår vi ämnet lite.
 • Anonym (,)
  Lör 15 jan 07:37
  #32
  Anonym (Hjälp) skrev 2022-01-15 02:16:04 följande:

  Han säger själv att det är en fetish. Jag är ok med det. Jag använder ju string just av den anledningen. Men jag känner mig sårad att jag vet att han inte tänder på mig på samma sätt i min renaste form, dvs naken. Jag kanske bara överreagerar, men det blir så opersonligt på något sätt när det blir en sådan fokus på stringen. Jag vet för ett tag sedan då jag hade mens, då har jag alltid lite större trosor. Så i slutet på den veckan sa han "jag längtar till du kan ha sexiga underkläder igen". Tog illa vid mig faktiskt, inget man vill höra när man redan känner sig ofräsch med mens. I ett sådant läge när jag redan är nere pga alla hormoner så hade min dröm istället vara att höra att jag är vacker oavsett. (Och jag menar såklart att man i övrigt tar hand om sitt yttre och inre vilket jag gör till stor del). 


  Han låter lite väl fixerad vid underkläderna när han säger så. Det är taskigt sagt och man får känslan av att det är just kläderna han tänder på, inte dig. Även om det väl säkert är dig i kläderna.

  Du måste själv känna om du kan leva med det. Han verkar inte vara en lyhörd och förstående person när du tar upp hur du känner. Tror inte du kommer att må bra i relationen i längden, om han inte skaffar sig lite insikt.
Svar på tråden Behöver råd angående underkläder
Logga in
Bli medlem