• Anonym (111)
    Fri 14 Jan 2022 14:43
    5264 visningar
    34 svar
    34
    5264

    Behöver råd angående underkläder

    Det låter som om du försöker vara honom till lags. Jag menar visst, man kan kompromissa och ett par string är väl inte hela världen. Men det där du säger att han gör dina andra trosor som till string och petar in dem, det är fan inte ok! 
    Just att det inte är bekvämt, är helt min inställning också så jag har inte string. Kör hellre naket i så fall. 

    Just sättet han verkar göra det på är i min värld inte helt ok. Du är schysst som försök vara tillmötesgående men det är så tydligt på din text att du inte är tillfreds.

    Ta ett allvarligt snack med honom. ÄR det själva strängen som är viktigast eller är det DU som person?  KAN han inte tända på dig utan string så är något fel i hans hjärna tror jag. Då behöver han hjälp att tänka nytt. 

  • Anonym (111)
    Fri 14 Jan 2022 17:16
    #22
    Anonym (Hjälp) skrev 2022-01-14 15:54:30 följande:

    Tack för era svar! Uppskattar era synpunkter.

    Pratade med honom om det precis, och det gick väl inte jättebra. Jag har svårt att veta om jag överreagerar med, för jag har en tendens att se det värsta i allt (katastroftänk). Han menar på att han inte kan hjälpa vad han tycker är sexigast och att jag överreagerar. Han har aldrig sagt att jag är ful när jag haft på mig något annat än string. Men jag tror inte han fattade min poäng, att det är ok att han tycker string är supersexigt, men jag vill att han ska finna mig supersexig när jag inte har det, dvs att ett plagg ska inte definiera min sexighet. Men när jag sa det sa han " hör du inte själv hur du låter?" Så jag vet inte längre.


    Ge dig inte. Sluta ha string från och med nu, se vad han tycker om sexet då. Då får ni något att prata om, om det visar sig att han saknar stringen. 
  • Anonym (111)
    Sat 15 Jan 2022 07:11
    #31
    Anonym (Hjälp) skrev 2022-01-15 02:16:04 följande:

    Han säger själv att det är en fetish. Jag är ok med det. Jag använder ju string just av den anledningen. Men jag känner mig sårad att jag vet att han inte tänder på mig på samma sätt i min renaste form, dvs naken. Jag kanske bara överreagerar, men det blir så opersonligt på något sätt när det blir en sådan fokus på stringen. Jag vet för ett tag sedan då jag hade mens, då har jag alltid lite större trosor. Så i slutet på den veckan sa han "jag längtar till du kan ha sexiga underkläder igen". Tog illa vid mig faktiskt, inget man vill höra när man redan känner sig ofräsch med mens. I ett sådant läge när jag redan är nere pga alla hormoner så hade min dröm istället vara att höra att jag är vacker oavsett. (Och jag menar såklart att man i övrigt tar hand om sitt yttre och inre vilket jag gör till stor del). 


    Det här kan bli ett riktigt stort problem för er om ni inte lyckas hitta en bra väg nu. för nu ha ni pratat om det, ni tycker olika och nu kommer det vara en "grej". 
    Visst kan man klär upp sig för sin käre, emellanåt men jag tycker ff det där du skrev om att han klämmer in trosorna i rumpan på dig, så att det ska se ut som string när det inte är string - det är riktigt konstigt. Om du inte gillar att göra så själv ska väl inte han göra så på dig? 

    Vad tycker han om naken rumpa? Jag brukar ha en del sexiga nattlinnen men jag har inget under. Kan han gå igång på sånt? 
Svar på tråden Behöver råd angående underkläder