Inlägg från: Silverjenny |Visa alla inlägg
  • Silverjenny

    Behöver råd angående underkläder

    Det låter som din kille får ta tag i sitt porrskadade beteende och bara acceptera ditt val av trosor, eller så får han återvända till porren medan du hittar en riktig man som uppskattar innehållet mer. Usch vad avtändande.

  • Silverjenny

    Tyvärr har han tränats på att tända på de attribut som visas i porren, det är inte alls ovanligt att killar som sett mycket porr inte längre kan bli kåta av det normala - att ha en naken kvinna framför sig!

    Det räcker inte för den porrskadade oskulden för han har sett så mycket helrakad fitta, kuksugande glosögon som chokar på penisar i närbild och poserande tjejer med jättetuttar i högklackat och string så han är helt mentalt och fysiskt avdomnad! Hans egen fantasi räcker inte till längre och han nöjer sig inte med den verkliga fysiska kvinnan han har framför sig - det kåtar upp en riktig man men inte den porrskadade losern.

    Fråga honom vad han föredrar - att ha dig i verkligheten, med din kropp och dina granny-trosor om det nu ska vara så - eller att leva kvar som incel i sin porrfantasi där han kan välja precis vilken film och vilken porrskådis han vill runka till ikväll.

Svar på tråden Behöver råd angående underkläder