• Fri 14 Jan 2022 19:19
    7514 visningar
    45 svar
    -1
    45
    7514

    Är han otrogen?

    Anonym (Kim) skrev 2022-01-14 16:52:55 följande:
    Haha, kvinnor är aldrig nöjda! Är han lat och nonchalant och upptagen med sitt är det fel, är han närvarande och kärleksfull är det också fel. 

    Sen är era slutsatser faktiskt intressanta, kvinnor som är otrogna brukar bli svala och undvika närhet och situationer som kan leda till sex, medan män tydligen är tvärtom? Ännu en könsskillnad?
    Intressant spaning, har läst många kvinnor här som säger sig blir undvikande och kritisk mot sin partner när de får känslor för någon annan.

    Män ska tydligen passa sig för att vara FÖR bra som make och pappa, då blir de genast misstänkta...
  • Sat 15 Jan 2022 10:06
    #24
    -3
    Anonym (Menförfan) skrev 2022-01-15 01:46:52 följande:
    Helt underbart, så fort en man kliver ur gamla vanor bryter mönster så misstänks han för otrohet.. Det kan vara så.. Eller.. Så gör han sitt yttersta för att återtända er gamla fackla, hitta tillbaka, för om det inte händer vill han gå vidare. Men vad vet jag som man som provat detta redan.. Inget sannolikt så förmodligen är han otrogen.
    Måste vara därför kvinnor gör så mycket med barn och hushåll i så fall.. De knullar ständigt runt... Bra tänkt, ge dig själv en Klapp på axeln nu TS... Och med tanke på hur mycket du gjort i hemmet de senaste 5 åren hur många har du legat med????
    Eller hur, personer som är en bra partner och tar hand om hem och barn är i allmänhet otrogna. En i sanning banbrytande slutsats av FL:s medlemmar som vänder upp och ner på det man tidigare trott om samspelet inom familjen... Ett nytt och spännande forskningsområde har uppenbarat sig.

    Uppenbart är att han söker bekräftelse hos andra kvinnor via Tinder och sexsidor. Lika klart är det att han inte lyckas och det beror på att han har svårt att få till det med kvinnor. Han vill inte vara otrogen utan bara få lite boost för sitt dåliga självförtroende på det området.
    TS borde fundera på vad det är i hennes beteende som gör att han behöver få bekräftelse av andra kvinnor!
  • Sat 15 Jan 2022 11:21
    #26
    Anonym (E) skrev 2022-01-15 11:09:53 följande:
    Intressant :) Så det är alltså ts fel att hennes svin till man försöker vara otrogen. Inte som att han har någon egen vilja eller så. Självbehärskning och nån slags moral har han då inte.
    Det KAN vara så att han saknar bekräftelse från henne, vi vet inte. Behöver inte vara hennes fel men det är inte fel att även hon tänker tanken att hon kan påverka, åt bägge hållen.

    Att han söker bekräftelse från andra är inte bra men det är inte detsamma som att han vill vara fysiskt otrogen.
Svar på tråden Är han otrogen?