Inlägg från: Anonym (Förnekelse) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förnekelse)

    Är det dumt att försöka mer?

    Det låter helt hemskt hur ni lever och vad av det är det du vill ha kvar? Vi hade det inte bra men aldrig att en kvädesord yttrades mellan oss.

    Han tog steget och jag ville inte men man kan ju inte vägra. Jag levde i förnekelse som du gör nu. Det tog 2 år och 8 månader exakt när jag äntligen förstod att jag blev befriad, inte dumpad. Idag är jag tacksam för att han avslutade vårt äktenskap. För honom gick det tillslut käpprätt åt helvete. Jag har det bra. Singel men det är ok. 4 vuxna barn.

  • Anonym (Förnekelse)
    Anonym (Vill försöka) skrev 2022-01-15 12:17:31 följande:

    Tack för era råd. Upplever inte att jag förnekar problemen. Jag vet att han inte är perfekt men det är inte heller jag. Och att fortsätta som vi gjort är inte bra men jag hoppas och tror att familjerådgivningen kan få oss på rätt spår. Vi har redan varit där på ett besök och vi fick båda bra tips om hur vi kan jobba vidare. Personen vi träffade trodde att vi har goda möjligheter att lösa våra problem men att det kommer krävas jobb. Kommer självklart inte tvinga honom att fortsätta men jag vill att han ska ge det en chans. Vill han ändå inte så har vi iaf försökt.


    Klart att de säger så....
  • Anonym (Förnekelse)
    Anonym (Vill försöka) skrev 2022-01-15 12:30:00 följande:

    Ok. Jag tycker att jag får tro på det. Men skulle jag märka att vi inte lyckas ta oss vidare så inser även jag att vi inte kan fortsätta som vi gjort.


    Ja så gjorde vi oxå. Pratade regelbundet även ett tag efter att han flyttade.

    Der var aldrig frågan om nåt reparationssamtal, endast samarbete under skilsmässa.
Svar på tråden Är det dumt att försöka mer?