Inlägg från: Ocdmänniska |Visa alla inlägg
  • Ocdmänniska

    Sambo vill inte ligga..

    Förstår inte varför folk säger att kvinnor inte vill ha eller tänker på sex? Sluta med att tänk att det är normen. Dock behandla allt individuellt. Jag älskar att ha sex med min sambo och det är oftast jag som tar initiativ i mitt förhållande(är kvinna). Tänker att är olika helt enkelt. Dock blir jag inte kåt av att min sambo tar mig på brösten bara. Skulle snarare rekommendera att smeka försiktigt över hela hennes kropp, armar, benen och magen. Det tycker jag är mer upphetsande än att gå direkt på brösten.

  • Ocdmänniska
    Tjorven27 skrev 2022-01-17 09:49:41 följande:

    Tack till alla er som svar som svarat här på slutet som haft för avsikt att hjälpa, stötta och komma med råd. Istället för att bara kritisera mig, och försöka få mig att framstå som ett manssvin, som inte tänker på något annat än sex osv osv..

    Jag ska försöka prata med henne igen och se om det är något vi kan försöka lösa.


    Hur är uppdelningen med allt som ska göras i hemmet? Har läst mycket att kvinnor som får stå för det mesta tappar lusten faktiskt att vara med sin partner pågrund av det dom får stå för att i hemmet. Bara en fundering!
  • Ocdmänniska
    Tjorven27 skrev 2022-01-17 12:42:54 följande:

    Efter hennes önskemål så har vi delat upp det så att jag lagar all mat, fixar frukost, lunch och middag varje dag. Iaf lunch och middag. Sen så har hon ansvaret över tvättning, diskning och städning. Men städningen hjälpa vi oftast åt med. Och allt detta på hennes begäran.


    Okej då handlar det nog inte om det, om hon själv vill ha det så. Ska väl vara kanske om hon äter p piller? (Har inte läst alla kommentarer) det kan minska sex lusten, om hon gör så kanske prata med hon om att kanske prova sluta med det? Och köra annan skydd
  • Ocdmänniska

    Jag tycker inte det låter helt fel, men försök matcha dom hon köpte då kanske, tänker om det inte var string så köp inte string. Tycker det skulle vara snällt och det verkar som hon har svårt att kanske lägga pengar på sig själv då så då är det bra att du kanske kan göra det.

    Och precis så kan det ju vara att man känner sig uppkläd liksom, men gör det av omtanke och nämn inget om sex, utan säg nått då att du tänkte eftersom hon egentligen ville ha liksom!

  • Ocdmänniska

    Ah men då kanske du kan köpa en blandning av några stycken då! Köpt nått du tror hon skulle gilla som är lite fina!

  • Ocdmänniska

    Tycker du det när hon var påväg att köpa till sig själv? Tänker att det är snällt då om han köper utan att nämn nått om sex eller ens att få se dom på!

  • Ocdmänniska

    Kan inte trycka att jag svarar Anonym h.

    Jag menade det som att köpa för att vara snäll inte för att få igång sexlivet, eftersom hon tyckte det var för dyrt/onödigt

Svar på tråden Sambo vill inte ligga..