Inlägg från: Anonym (Linn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linn)

    Sambo vill inte ligga..

    Jag förstår din sambo. Det finns så mycket annat viktigare än sex. Jag har enbart sex när jag försöker bli gravid, sex tillför mig inget annat annars.

  • Anonym (Linn)
    Tjorven27 skrev 2022-01-15 13:25:10 följande:

    Hon blir ju inte arg.. Så du har inget att ?förstå henne? Men det verkar inte spela någon roll om jag smeker på henne när vi ligger i soffan och kollar på film eller om vi står och lagar en fin lördagsmiddag och dricker ett glas vin. Så får man väldigt sällan någonting tillbaka..


    Sluta tänk så mycket på sex. Hon kanske inte har så stort behov av sex helt enkelt.

    Det är jättejobbigt med män som vill ha sex jämt.
  • Anonym (Linn)
    Tjorven27 skrev 2022-01-15 13:35:27 följande:

    Det är hur du känner. Du vet inte vad hon tycker och tänker om sex. Hon säger själv att hon älskar att ha sex med mig och att hon tycker att vi har väldigt bra sex.

    Tråkigt för dig att du inte uppskattar sex mer än att ha sex för att försöka bli gravid..


    Hon verkar ju inte vara ärlig mot dig. Uppenbarligen älskar hon inte sex. Om hon hade gjort det hade du ju inte behövt skapa tråden..

    Jag tror att hon säger så för att inte göra dig besviken. Jag har själv fått säga det till kåta karlar som inte fattar att vi kvinnor har viktigare saker för oss än sex.
  • Anonym (Linn)
    Tjorven27 skrev 2022-01-15 13:40:59 följande:

    Jag älskar ju att ha sex med henne. Och det är inget fel att tänka på sex. Bara för att du uppenbarligen inte njuter av det.

    Och det är långt ifrån ?Jämt? jag vill ha sex. Men jag vill ju få känna att hon är attraherad och tänder på mig. Men så känns det dock inte riktigt längre.. Det har ju inte alltid varit såhär.


    Allt för många kvinnor ställer upp på sex för att tillfredsställa er män. Män vill ha sex jätteofta och ni måste lära er att era flickvänner inte kan tillfredsställa era behov jämt när ni är kåta.

    Jag tror att hon vill slippa tjatsex.
Svar på tråden Sambo vill inte ligga..