• Anonym (Undra­nde)
    Sat 15 Jan 2022 12:47
    37595 visningar
    134 svar
    134
    37595

    Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?

    Hej,

    Jag känner som man att jag förväntas vilja älska när kvinnan vill. När jag inte känner någon större lust ställer jag upp ändå. Dels för att jag vill dels vill vara omanlig dels för att tillfredsställa henne för att jag älskar henne.

    Hur tänker ni andra? Ställer ni upp trots att ni inte har lust för att signalera kvinnlighet/ manlighet eller för att tillfredsställa er partner av omtanke/kärlek och för att få henne/honom att känna sig åtråvärd?

    Ställer ni av andra själ upp på sex trots att lusten saknas?

    Gör ni det ofta?

  • Svar på tråden Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?
  • Anonym (Undra­nde) Trådstartaren
    Sat 15 Jan 2022 15:10
    #2

    Ok. förstår hur du resonerar. Delar din syn i viss utsträckning. Men att leva i en relation och för att hålla den vid liv krävs att man får göra visst avkall på sin egen vilja och gå partnern till mötes på många områden. Ett exempel:,hon tycker om att åka till IKEA medan jag helst avstår. Likaså hänger jag med till svärföräldrarna trots att jag föredrar ett tandläkarbesök med rotfyllning.. Kort sagt så gör jag saker som jag inte tycker är så kul och går henne till mötes. Jag vill göra henne glad. Hon uppskattar ansträngningen. Hon gör samma sak för mig. Tycker jaget får stå tillbaka I viss mån till gagn för Viet.

    Ett aktivt sexliv är fö viktigt för mig. något jag uppskattar och inte vill vara utanmen. Men ibland e mam förstås inte helt synkade. .

  • Anonym (Undra­nde) Trådstartaren
    Sun 16 Jan 2022 01:49
    #26
    Anonym (Frun) skrev 2022-01-15 20:00:51 följande:

    Jag tror att många här har en för svartvit syn på "ställa upp". Det behöver inte vara någon form av våldtäkt som vissa här påstår, bara ett sätt att göra något för sin man som han uppskattar mycket. Min man gillar inte våra träffar med min släkt men jag uppskattar att han ställer upp, jag vill ha honom med. Han följer med och handlar ibland, för min skull. Därför har jag inga problem att ha sex oftare än vad jag hade valt, för hans skull.

    Dessutom brukar det vara skönt när vi väl kommer igång...


    Jag och du verkar ha liknande sätt att se på saken. Vissa ser det hela väldigt svartvitt. Även om att jag inte är i stämning så ställer jag upp av egen vilja. Inget tvång från hennes sida.
Svar på tråden Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?