Inlägg från: Anonym (Nyhetsfirre) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyhetsfirre)

    Är Gotland i krig? Vad innebär det för resten av Sverige?

    Anonym (Maskirovka) skrev 2022-01-15 16:48:13 följande:
    Jag anmäler tråden, du är bara ute efter att smygsprida propaganda så att folk hellre lägger sig platt. Klassisk maskirovka.
    Nej! Gör inte det! På vad sätt förtjänar tråden att anmälas?? Visserligen verkar ts ju lite allmänt förvirrad (eller överdrivet nojig), men mer än så är det väl inte? Jag tycker att det är en intressant tråd :) Även om jag inte riktigt fattar varifrån ts fått att det är så väldigt oroligt på Gotland, eller att där skett bombningar - jag kollar nyheterna varje dag, men nåt sånt har jag inte hört...
  • Anonym (Nyhetsfirre)
    Anonym (Tini) skrev 2022-01-15 17:03:41 följande:
    Varför skriver både expressen och aftonbladet.se om detta, ville mest höra från folk som.bor på Gotland om vad dom märkt av. Mest för att lugnas själv.

    Varit orolig över detta förra dagar nu
    Ah men snälla du!! Ok, nu fattar jag varför jag inte hört någonting på nyheterna om oro och bombningar på Gotland: för att det är inte nyheter! Du kan ju för helvete inte tro på sånt som står i Aftonbladet och Expressen! Alltså, seriöst? Eller är du ett barn/tonåring? I så fall kan jag fatta hur du kan ha gått på deras rubriker.
Svar på tråden Är Gotland i krig? Vad innebär det för resten av Sverige?